ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!

 

Ο άντρας στον οποίο αρέσουν οι ξανθιές είναι ρατσιστής. Τελεία και παύλα.Κι αν τολμήσει να δημοσιοποιήσει το γούστο, να δηλώσει γιατί φτιάχνεται περισσότερο με τις ξανθές, ε, τότε με τη ρατσιστική συμπεριφορά στρέφεται στα ίσα σε βάρος των μελαχροινών γυναικών. Ρατσιστόμουτρο του κερατά είναι κι εκείνος που τη βρίσκει με τις μελαψές, τις σκούρες. Επειδή κομπλεξάρει τις ανοικτόχρωμες, τις ασπρουλιάρες.

Έτσι είναι. Πολιτικά ορθό είναι να κάνεις κέφι την γυναίκα γι΄αυτό που είναι, όχι διότι είναι καστανή ή ξανθιά, βαμμένη ή όχι. Απαγορεύεται στις ημέρες μας, όπου κυριαρχεί η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να πω ότι με τρελαίνουν οι κουτσές. Γνωστό ότι η κουτσή προκαλεί μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση. Ναι, αλλά δεν λέγεται, διότι αν το πεις μειώνεις όσες δεν είναι κουτσές.

Ο πασίγνωστος μόδιστρος Βασίλειος Κωστέτσος παράγει μάσκες για τον κορονοϊό και- για να τις προμοτάρει- τσαλαπάτησε τα ήθη και τα έθιμα της εποχής μας. Ο ρατσιστής. Συγκεκριμένα, ο Βασίλειος είπε ότι τις δικές του υφασμάτινες μάσκες δεν τις ράβουν αλλοδαποί. Ρεσιτάλ ρατσισμού κατά των μεταναστών και γι' αυτό η δήλωση του επιχειρηματία χαρακτηρίστηκε α-πα-ρά-δε-κτη και καταδικάστηκε.

Μάλιστα, κύριε. Εκεί την πήγαν τη δουλειά οι αντιρατσιστές με τις οργανώσεις τους. Όλους σώνει και καλά να μας βγάλουν τομάρια με αντιανθρώπινα αισθήματα. Και πέφτουν μηνύσεις προσβλητικές σε άτομα που με το παραμικρό θεωρούνται... ρατσιστές. Απορώ γιατί δεν αγνοούν εκείνους που διαφημίζουν τα προϊόντα τους ως ''ελληνικά''. Ρατσιστικό κι αυτό! Τα κρασιά μας είναι ελληνικά, τα κρέατα μας είναι ελληνικά, τα υποδήματα μας, το μέλι μας, οι σόμπες μας είναι ελληνικά. Ρατσισμός που θίγει τις ξένες εταιρείες, τους ξένους εργαζόμενους.

Διαβάστε ακόμα:

ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΟΣΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ