ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΚΗΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ... ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 
Συνομιλούν δυο ανύπαρκτοι, αλλά επειδή βρίσκονται στο σπίτι του Big Brother τους παρακολουθούν εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές. ''Συνομιλούν'' που λέει ο λόγος οι δυο ή τρεις μπγκμπραδερίστες. Στην πραγματικότητα είναι σα να αφήνουν αέρια ή βγάζουν σάλια από την άλλη τρύπα, αυτή του στόματος. Τι να πουν τα παιδιά; 
Είναι γεγονός, όμως. Είναι μια πραγματικότητα, το ότι κλάνουν από το στόμα ή με τον κώλο τους φτύνουν κάποιες λέξεις κι αυτό αποτελεί θέαμα, αλλά και αντικείμενο ενημέρωσης και σχολιασμού.Την κάθε μαλακία που θα πετάξει ο τάδε έτσι ή η δείνα όρνιθα, αξιολογείται ως περισπούδαστη κλανιά και αναπαράγεται από κανάλια, έντυπα και ραδιόφωνα.
Βραβείο Νόμπελ Φυσικής του 2020 ο Sir Roger Penrose, ο οποίος υποστηρίζει ότι προϋπήρχε σύμπαν του Big Bang. E, αν ζούσε σήμερα ο Stephen Hawking (1942-2018), θα είχαμε την ευκαιρία ενός debate για να μας διαφωτίσουν σχετικώς. Δεν λέω, χρήσιμο και το Big Brother, χρησιμότατο για τη... χρησιμότητα του ανθρώπινου γένους. Μια συζήτηση, όμως, ανάμεσα σε δυο τεράστια μυαλά, για το πως γεννήθηκε η πλάση και ο άνθρωπος, ίσως δώσει επαρκείς ερμηνείες για το φαινόμενο της σάχλας. Εκατομμύρια άνθρωποι στη γη να κάθονται μπροστά στην τηλεόραση και να τη βρίσκουν με αγόρια και κορίτσια τα οποία απλώνουν την κενότητα τους με ύφος, παρακαλώ.
 
Big Bang είναι η επιστημονική θεωρία της δημιουργίας του σύμπαντος. Ο νομπελίστας Ρότζερ Πένρόουζ (1931), Άγγλος φιλόσοφος και φυσικός, καθηγητής στην Οξφόρδη, ιρλανδικής καταγωγής, από εβραϊκό σόι της Ρωσίας, γιος γενετιστή και ψυχίατρου, αποδέχεται το Big Bang, αλλά ισχυρίζεται πως πριν δημιουργηθεί το ''δικό μας'' σύμπαν, κυκλοφορούσε άλλο σύμπαν. Απόδειξη οι μαύρες τρύπες και οι κηλίδες στο διάστημα.
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΛΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΛΙΓΑ ΡΟΥΧΑ, Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ