Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ... ΑΙΜΟΜΙΞΕΙΑ

 
Ο Αδάμ και η Εύα κάνουν ένα παιδί. Το ζευγάρι έκανε κι άλλα παιδιά, αγόρια και κορίτσια. Δεν υπάρχει θέμα αιμομιξείας κάθε φορά που ερχόντουσαν σε σεξουαλική επαφή μαμά και μπαμπάς. Αιμομειξία, δηλαδή μπέρδεμα αιμάτων, πράξη αμαρτωλή για τη θρησκεία και καταδικαστέα για την κοινωνία, προκύπτει όταν ο πατέρας Αδάμ συνουσιαστεί με κάποια από τις κόρες του. Ή η μαμά Εύα με κάποιον από τους γιους της. Ή αν ένα αγόρι των πρωτόπλαστων πλαγιάσει με αδελφή του. 
Η αιμομιξεία, λοιπόν, είναι δεδομένη και αναπόφευκτη αφού, σύμφωνα με τη θρησκεία, ο ανθρώπινος πληθυσμός προήλθε μονάχα από τους πρωτόπλαστους. Τον Αδάμ, την Εύα και τα τέκνα τους.

Πόσα παιδιά έκαναν συνολικά οι δύο πρωτόπλαστοι. Όλα έχουν γίνει αντικείμενο επιστημονικής μελέτης, για να μην μένουν αναπάντητα τα κενά της θρησκευτικής παράδοσης. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Οι γυναίκες διαθέτουν δύο χρωμοσώματα “Χ”, οι άνδρες ένα χρωμόσωμα “Χ” κι ένα “Υ”. Κορίτσι γεννιέται όταν ένα ωάριο με χρωμόσωμα “Χ” συναντηθεί με σπερματοζωάριο το οποίο επίσης περιέχει το χρωμόσωμα “Χ”. Όταν το σπερματοζωάριο περιέχει το χρωμόσωμα “Υ”, τότε το έμβρυο είναι γένους αρσενικού. Άρα, το χρωμόσωμα “Υ” περνάει πάντα από τον πατέρα στον γιο.

Εκτός από την κληρονομικότητα του αρσενικού γενετικού υλικού, παίζει μπάλα και εκείνη του θηλυκού γενετικού υλικού. Μην το παρατραβήξω σχετικά με την έρευνα των βιολόγων, οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν στέκει η βιβλική “αλήθεια” ότι όλα ξεκίνησαν από ένα μόνο ζευγάρι, τον Αδάμ και την Εύας. Οι επιστήμονες αναφέρονται σε “πρωτόπλαστους” αλλά εννοούν έναν πρώτο πληθυσμό τουλάχιστον 2.000 ανθρώπων από τους οποίους οι χίλιοι περίπου ήταν γυναίκες. Και όλοι οι ''πρωτόπλαστοι'', οι πρώτοι άνθρωποι με τους οποίους ξεκίνησε το ανθρώπινο γένος, βρισκόντουσαν στην Αφρική, πριν 140.000 χρόνια.

Παίζει σε πολλές, αν όχι σ’ όλες τις σχετικές έρευνες, η Αφρική, ως τόπος εξόρμησης των ανθρώπων, οι οποίοι στη συνέχεια, πριν 50.000 χρόνια, άρχισαν να εξαπλώνονται σ’ όλη τη γη.

Επιστροφή στον Αδάμ και την Εύα. Σύμφωνα με την αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος συντάσσεται το ''αρχείο'' της καταγωγής μας. Επιστήμονες και ερευνητές προσπαθούν να διαπιστώσουν μέχρι και ημερομηνίες(!), χωρίς αμφισβήτηση, των 28, όπως υποστηρίζουν, παιδιών των πρωτόπλαστων. Δέκα αγόρια και 18 κορίτσια. Το πρώτο κορίτσι οι βιολόγοι το έχουν ονομάσει “Ούρσουλα”, το μικρότερο “Γιασμίν”.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΕΣΙ Ο ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ