ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ

 

Ο γιος του Τζων Λένον, κάποιος Τζούλιαν Λένον, σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος, συγχώρεσε τον πατέρα του. Δεν αποκλείεται ο 58χρονος γιος του θεού, του αναπληρωτή θεού Τζων των αξεπέραστων Beatles, να έχει απόλυτο δίκιο. Πράγματι, ο ο ισόθεος Τζων να μην ήταν καλός πατέρας. Εμένα τι μ’ ενδιαφέρει;

Λέει ο καθένας ό,τι του κατέβει. Γράφουν τα μέσα ό,τι βρίσκουν. Ποια είναι η ουσία; Ότι ο Τζων Λένον έγραψε μουσική αιώνια, ήταν ο βασικός θεμέλιος λίθος των Μπητλς και τα τραγούδια του από τη ψυχή του και με τη φωνή του μας σημάδεψαν μέχρι θάνατο. Αυτή είναι η ουσία, όχι ό,τι άλλο που αφορούσε την προσωπική του ζωή.

Έφτυσε την πρώτη σύζυγο ο Τζων Λένον, την κακομοίρα Σύνθια, την μητέρα του επίσης συνθέτη και τραγουδιστή Τζούλιαν, η οποία παντρεύτηκε το 2002 έναν νέγρο και πέθανε από καρκίνο το 2013. Αδιάφορο αν τα βρήκαν Σύνθια και Γιόκο Όνο, αν η δεύτερη σύζυγος είπε τα καλύτερα λόγια για την πρώτη σύζυγο.

Όλα αυτά δεν έχουν καμιά σχέση, δηλαδή καμιά επίδραση στον καλλιτέχνη δημιουργό. Στον οποιονδήποτε συνθέτη, ηθοποιό, συγγραφέα, ζωγράφο και σία. Όλα αυτά είναι υπόθεση κουτσομπολιού. Σιγά που θα μετρήσω τον Τζων Λένον επειδή ήταν ή δεν ήταν παλιοχαρακτήρας με την οικογένεια του, με τους συνεργάτες του, αν έπινε ουσίες ή όχι, αν ήταν ή όχι φιλοχρήματος.  

 Στη φώτο οι δυο γιοι του Τζων Λένον, ο Τζούλιαν με την Σύνθια δεξιά και ο Σων με την Γιόκο Όνο αριστερά.
Διαβαστε ακομα:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ