Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ

 

Ποιος Χίτλερ και ποιος Στάλιν. Τα δυο γκραν σουξέ καθάρματα του περασμένου αιώνα είναι παιδιά του κατηχητικού, αν συγκρίνουμε τον Αυστριακό και τον Γεωργιανό με τον Ισπανό Θωμά Τορκεμάδα, τον μέγα αρχιεροεξεταστή. Μιλάει η Ιστορία. Μιλάνε τα γεγονότα. Προσκοπάκια μοιάζουν μπροστά στον Τορκεμάδα άπαντες οι βασανιστές, επώνυμοι κι άγνωστοι κάθε χούντας.

Στο φινάλε τα τέρατα του Χίτλερ έφθασαν στα άκρα, τον ανείπωτο πόνο στα Άουσβιτς και του Στάλιν στις εξορίες και τις σφαγές αντιφρονούντων κομουνιστών (!!!) στο όνομα της ιδεολογίας τους, της πατρίδας τους, της εξουσίας τους. Αυτός ο καταραμένος Τόμας ντε Τορκεμάδα, από σόι μεγάλο εκχριστιανισμένων Εβραίων, βασάνιζε και σκότωνε στο όνομα του Θεού. Της θρησκείας της αγάπης. Του χριστιανισμού.
Ηγούμενος σε μοναστήρι για 22 χρόνια ο Τορκεμάδα και προσωπικός εξομολόγος τόσο της θρησκόληπτης και σεξουαλικά ανώμαλης Ισαμπέλ, βασίλισσας της Ισπανίας, αλλά και του καπετάν φελού Φερδινάνδου, συζύγου της Ιζαμπέλας και βασιλιά. Να τον πεις απάνθρωπο; Τον χαϊδεύεις. Κατάφερε να μεταφέρει την Κόλαση στη γη. Γραφικούς χαρακτηρίζω τους τζιχαντιστές με τα πολύνεκρα τρομοκρατική κτυπήματα, δεν τους βάζω στο ζύγι με τον διεστραμμένο Τορκεμάδα, τον πεφωτισμένο της καθολικής εκκλησίας.
Σαδιστής. Δεν υπάρχει άλλη ερμηνεία. Πώς να εξηγήσεις αυτά που έκανε. Διάταζε να κάνουν βασανισμούς άλλοι κι αυτός παρακολουθούσε. Να υποφέρουν εκείνοι που υποτίθεται δεν άξιζαν τη θεία χάρη, διότι ήταν αιρετικοί, βλάσφημοι, μάγοι, τους άρεσε να πηγαίνουν με άνδρες, είχαν αδυναμία στα αγοράκια, ήταν μάντεις, τοκογλύφοι. Όποια κατηγορία βόλευε τον Τορκεμάδα σε βάρος κυρίως εκείνων των πρώην Εβραίων τους οποίους είχαν βαπτίσει με το ζόρι καθολικούς.
Ακατανόητο. Το 99% πρώην Εβραίοι τα θύματα του επίσης καταγόμενου από εβραϊκή φάρα Τορκεμάδα. Είχαν κάνει μεταγραφή στον καθολικισμό για να μην τους σκοτώσουν οι φανατικοί Ισπανοί χριστιανοί. Σταματάει το μυαλό! Το καθήκι να υποπτεύεται κάποιον ότι παραμύθι παριστάνει τον χριστιανό, όταν εκείνος προηγούμενα τον απείλησε να αλλαξοπιστήσει, διαφορετικά θα τον έριχνε στην πυρά. Και μετά τον καταδικάζει πάλι, αφού ο φουκαράς για να γλυτώσει τον εαυτό του και τα παιδιά του, είχε δεχθεί να δει το φως το αληθινό στο πρόσωπο του Ιησού.

Βασιλιάς του τρόμου ο Τορκεμάδα. Στην ταινία «Χριστόφορος Κολόμβος» γυρίζεις το πρόσωπό σου από την οθόνη, αποφεύγεις να δεις τον Μάρλον Μπράντο, που παίζει τον Τορκεμάδα, ο οποίος γεννήθηκε το 1420 στο Βεγιαδολίδ και ψόφησε το 1498, σα σήμερα 16 Σεπτεμβρίου. Μέχρι και τον πληθυσμό όλο σε χωριά καταδίκαζε με συνοπτικές διαδικασίες και τους έστελνε στην πυρά της Ιεράς Εξέτασης.

Όχι απλά Εξέτασης, αλλά Ιεράς. Στο όνομα του Ιησού και του Πάπα της Ρώμης. Η μεν αδερφάρα ο ποντίφικας είχε δώσει το οκέυ για βασανισμούς μέχρι τα όρια Χατζηζήση και Θεοφιλογιαννάκου της ελληνικής χούντας και ποτέ για... δεύτερη φορά. Τον διαβολικό, τον αιρετικό θα τον κακοποιείτε σωματικά, ακόμα και να τον ακρωτηριάζετε, να τον παραμορφώνετε, όμως μία φορά, όχι και δεύτερη ήταν η θεϊκή εντολή του Πάπα της Ρώμης.

Ο Τορκεμάδα, πριν τους στείλει στη φωτιά να καούν ζωντανούς, τους βασάνιζε κάθε μέρα για εβδομάδες, για μήνες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρίσκεται στον Παράδεισο ο αρχηγός της ισπανικής Ιεράς Εξέτασης. Ένα ακόμα αίσχος θρησκευτικό, η Ιερά Εξέτασις, η οποία καταργήθηκε νταηλίκι το 1808 από τον…άπιστο Ναπολέοντα.
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ''ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΚΑΡΟΥΖΟ''