ΜΗΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΙΜΟΜΕΙΞΙΕΣ ΑΔΑΜ - ΕΥΑΣ

 
Μέγα έγκλημα η αιμομειξία. Η σεξουαλική πράξη ανάμεσα σε δύο άτομα με ίδιο αίμα. Πατέρας με κόρη. Γιος με μάνα. Αδελφός με αδελφή. Κι όμως δεν έχουμε σταματήσει να ακούμε από τα μμε, σχεδόν κάθε μέρα, μπαμπάδες να την πέφτουν κανονικά στην κόρη τους,
Έγκλημα και αμαρτία είναι η αιμομειξία σύμφωνα μ’ όλες τις θρησκείες. Και την καταδικάζει η επιστήμη, διότι έχει αποδειχθεί ότι με αιμομειξία γεννιούνται προβληματικά τα παιδιά. Πνευματικά και σωματικά.

Ο Αβραάμ εγέννησε τον Ισάακ. Ισάακ δε εγέννησε τον Ιακώβ. Ιακώβ δε εγένησε τον Ιούδα. Ιούδας δε εγέννησε τον… , και κατά την Βίβλο πάει η δουλειά σχοινί κορδόνι. Βεβαίως άνδρας εγέννησε, η γυναίκα δεν γεννάει, αυτή τίκτει.

Παρακάτω. Τον Αδάμ και την Εύα δεν τους γέννησε κανείς, άνδρας βέβαια. Τους έπλασε ο Θεός, όπως λένε τα κιτάπια της θρησκείας. Είναι οι πρωτόπλαστοι, και δευτερόπλαστοι δεν υπήρξαν.

Αδάμ και Εύα, οι προπάτορες του ανθρώπινου γένους συνουσιάστηκαν και απόκτησαν παιδιά. Πολλά παιδιά. Πόσα; Άγνωστο. Αυτό δεν το γράφουν στα τεφτέρια. Βιολόγοι υποστηρίζουν ότι η Εύα έφερε στον κόσμο μέχρι και 28 παιδιά, δέκα αγόρια και 18 κορίτσια. Και μετά; Εδώ είναι το ζόρι.

Πώς μπλέχτηκαν τα μπούτια των πρωτόπλαστων με τα παιδιά τους. Αν πράγματι ο μπαμπάς Αδάμ άρχισε να σπέρνει παιδιά με τις κόρες του. Αν η Εύα σήκωνε τα ποδια με τους γιους της. Η, τα παιδιά των πρωτόπλαστων το ‘ριξαν στην αδελφική αιμομειξία. Δεν ξέρεις. Που να ξέρεις; Αυτά δεν τα πλησιάζουν οι προφήτες που τα είπαν... όλα με την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος.

Μια που το συζητάμε. Γιατί ο Θεούλης ευλόγησε την οικογενειακή αιμομιξία των πρωτόπλαστων και δεν έκανε τον κόπο να πλάσει με χώμα χύμα μία φουρνιά πρωτόπλαστους. Και έτσι να μην επηρεάσει αρνητικά το μπέρδεμα των αιμάτων στη σπορά του ανθρώπινου είδους που από την αρχή σκάρτο έσκασε μύτη.
Αν τα βάλουμε κάτω, οι πρωτόπλαστοι και τα παιδιά τους δεν έκαναν καμιά αιμομειξία, προκειμένου να απλωθεί το ανθρώπινο γένος. Δεν κατάλαβα. Ό,τι διεπράχθη με τις ευλογίες του Δημιουργού Θεού είναι ύβρις να χαρακτηρίζεται αμαρτία. Αιμομειξία είναι αμαρτία για τις θρησκείες, αλλά χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχαμε. 
Μήπως, όμως, ο Θεός δεν ευλόγησε την αιμομειξία; Μήπως, δηλαδή, ο Θεός δεν έπλασε τον Αδάμ και την Εύα. Μήπως ο Θεός προέκυψε αφού πλέον μεγάλωσε με αιμομειξιες το σόι των πρωτόπλαστων.
Διαβαστε ακομα:

DANCE ΜΕ ΤΟ THE END OF LOVE...