ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΙ

 
Τελικά, αυτή η κλιματική αλλαγή μας... αλλάζει τα φώτα. Μας κάνει ανά κατά διά τη ζωή. Δεν χρειάζεται να μας το πουν οι επιστήμονες και οι πανεπιστημιακοί. Το ξέρουμε, το καταλαβαίνουμε, ότι είμαστε φύση. Ότι συμπεριφερόμαστε σύμφωνα με τη φύση μας. Αν, λοιπόν, αλάζει η φύση, τότε άνθρωποι και ζώα θα προσαρμοστούμε θέλουμε δεν θέλουμε στα νέα δεδομένα που επικρατούν στον πλανήτη.
 
Το άλμπατρος είναι θαλασσοπούλι μεγάλο και ισχυρό. Με το μεγαλύτερο εκτόπισμα φτερών. Και ξέρουμε πως είναι πλάσμα μονογαμικό. Αυτή είναι η φύση του. Να ζευγαρώνει μ' έναν σύντροφο μέχρι θάνατο. Οι ειδικόι, μάλιστα, που έχουν μελετήσει τη συμπεριφορά των άλμπατρος έχουν διαπίστωσαν ότι το θηλυκό είναι εκείνο που δίνει ολόκληρη παράσταση για να σαγηνεύσει το αρσενικό.
 
Λόγω της κλιματικής αλλαγής παρατηρούνται απίθανα πράγματα στα συγκεκριμένα πουλιά. Έχουν, λένε, επηρεαστεί οι ορμόνες τους και... χωρίζουν. Παίρνουν διαζύγιο. Ένα ποσοστό κοντά στο δέκα τα εκατό εγκαταλείπουν τον σύντροφο τους. Πρέπει να φάνε. Και επειδή δεν βρίσκουν την κατάλληλη και αναγκαία τροφή ο ένας από τους δυο αλλάζει στέκι. Φεύγει από την κοινή τους φωλιά.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ