ΜΟΝΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ

 
Άλλο πάλι αυτό. Να κατηγορούν τον Πούτιν αθωώνοντας τον. Γίνεται αυτό; Παραγίνεται όταν οι άσχετοι χαρακτηρίζουν παρανοϊκό τον τσάρο της Ρωσίας. Έτσι είναι. Όταν τον άνθρωπο τον βγάζουν τρελό, τον απαλλάσσουν κάθε ευθύνης. Τι φταίει; Δεν φταίει! Οι αποφάσεις του δεν είναι προϊόν λογικής. Για τα σίδερα είναι, να τον κλείσουν σε τρελάδικο.
Χιουμορίζουμε; Κάθε άλλο! Μιλάμε πολύ σοβαρά. Και δεν κρίνουμε το κτήνος Πούτιν, αλλά αυτούς τους ηλίθιους που λένε ''παρανοϊκό'' τον Ρώσο εκλεγμένο δικτάτορα.
Ίδια πατέντα και με τους χούλιγκαν (φώτο). Επιτόπου τους λένε ''θερμοκέφαλους'' και ΄΄κουφιοκεφαλάκηδες''. Λάθος, κύριοι. Από που το βρήκαν, ότι ενεργούν εν θερμώ, όταν κατά 90% τα επεισόδια τους είναι προετοιμασμένα και οργανωμένα; Βεβαίως, παίρνουν την αφορμή π.χ. από μια απόφαση του διαιτητή ή το κακό αποτέλεσμα της ομαδάρας τους. Συνήθως αυτό συμβαίνει, όμως οι οπλαρχηγοί των χούλιγκαν αντιδρούν εν ψυχρώ.
Ο Πούτιν. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Παρανοϊκός δεν είναι, άλλο ότι τον βαράει η κτηνωδία. Βλέπει τα μωρά στα καλάθια και τις μάνες που ξεσπιτώνονται. Στα τέτοια του. Βλέπει τα κατεστραμμένα κτήρια στις ουκρανικές πόλεις. Τι φταίει ο Πούτιν; Ο Ζελένσκι είναι υπαίτιος για όλα. 
Διαβαστε ακομα:

ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΡΝΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑΤΣΑ