''ΜΗΝΥΜΑΤΑ'' ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΟΓΑΔΟΡΙΚΗ... ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

 
Υπάρχουν παιχνίδια που σε προκαλούν. Στέλνουν μηνύματα πρόσκλησης και τόλμης. «Βάλτε όσα λεφτά έχετε επάνω μου, μη χάσετε την ευκαιρία». Δεν υπάρχει τζογαδόρος που να μην νοιώθει τέτοια ερεθίσματα, γαργαλιστικά. Από την άλλη υπάρχουν και παιχνίδια που σε… διώχνουν. «Φύγετε, μακριά…».
Ο τζογαδόρος λαμβάνει τέτοια ''μηνύματα''. Αν όχι, τότε να αλλάξει πλευρό. Να το χωνέψει ότι δεν είναι τζογαδόρος. Δεν έχει φτιάξη από τη φύση του να στοιχηματίζει. Κι αν συνεχίζει να το κάνει, βρίσκεται σε άλλη διάσταση. Σε λάθος αστερισμό.
Ο τζογαδόρος βιώνει το στοιχημα με το οποίο έχει αποφασίσει να καταπιάνεται. Μ' αυτό έχει αποκτήσει μια πνευματική επαφή. Να, γιατί πράγματι, πέρα από τα τεχνικού τύπου στοιχεία που βοηθάνε την πρόβλεψη, η τζογαδόρικη πυξίδα του δέχεται ''ευαίσθητα'' και αιθέρια αγγίγματα, και τον επηρεάζουν αποφασιστικά. Τι συμβαίνει , όμως;
 Ο τζογαδόρος αγνοεί τις ''υποδείξεις'' για πάρτη του από τον άγνωστο τζογαδόρικο πλανήτη. Την επιφοίτηση του αγίου τζογαδόρικου πνεύματος. Δεν έχει εμπιστοσύνη στα ίδια τα τζογαδόρικα εσώψυχα του. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΥΤΑ...