ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΚΑΙ... ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ!

 
Το πρώτο κόλπο και με την ευλογία της εκκλησίας του χριστιανισμού. Της κάθε εκκλησίας της συγκεκριμένης θρησκείας. Λες Συγγνώμην κι όλα είναι σα να μην έγιναν. Τα πιο φρικτά εγκλήματα. Οι πιο μαύρες προδοσίες. Οι ανεπανάληπτες βρωμιές, Με τη Συγγνώμην σβήνεις ό,τι δεν θες να θυμάσαι και πάμε όλοι παρακάτω. Τα ξεχνάμε. 
Άνθρωποι της αγγλικάνικης Εκκλησίας είχαν συμμετοχή στο εμπόριο σκλάβων, την εποχή της βασίλισσας Άννας, αρχές του 1700. Τα όργια οι άνθρωποι. Δεν τρέχει τίποτα. Ήρθε μετά από 300 χρόνια ο αρχιεπίσκοπος Καντέρμπορυ, ο Νο της εκκλησίας της Αγγλίας και είπε το χριστιανικότατο Συγγνώμην. Και καθάρισε. Και ξεβρώμισε και τον χριστιανισμό και τα καθάρματα που στο όνομα της άγιας πίστης του Χριστού είχαν οργανωμένη εμπλοκή στο δουλεμπόριο.
Στα μέσα του 16ου αιώνα οι Άγγλοι έφυγαν από το πολυεθνικό μαγαζί του Πάπα της Ρώμης  κι έφτιαξαν δικό τους θρησκευτικό σουπερμάρκετ. Την Αγγλικάνικη Εκκλησία με επικεφαλής τον αρχιεπίσκοπο Καντέρμπουρυ. Ο οποίος ζήτησε συγγνώμην και για τη συμπεριφορά των δεσποτάδων της Αγγλίας σε βάρος των νέγρων από το 1948. Ερχόντουσαν από Ασία και Αφρική οι μαύροι στην Αγγλία, μετά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο για να δουλέψουν. Τους είχε ανάγκη η Αγγλία, χρειαζόταν εργατικά χέρια, προκειμένου να σηκώσει ξανά κεφάλι. Αρκετά οι καταστροφές που τους είχε προκαλέσει ο Χίτλερ.
Το παπαδαριό στην Αγγλία δεν άφηνε ούτε να πλησιάσουν στις εκκλησίες οι μαύροι, ας ήταν βαπτισμένοι χριστιανοί. Δεν είχαν το ίδιο χρώμα στο δέρμα, ήταν μπλακ. Περασμένα ξεχασμένα. Η τιτίκα ο αρχιεπίσκοπος ζήτησε συγγνώμην και σβήστηκε κι αυτό το αίσχος.
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑ ΑΝΔΡΑ!!!