ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΑΝΥ ΤΡΕΧΟ ΚΑΙ... ΤΡΕΧΕΙΣ

 
Στο σινεμά παίζει τον εαυτό του. Τον από κούνια κακοποιό. Τον εγκληματία τον ικανό για όλα. Πριν γίνει ηθοποιός σε ταινίες και σε σειρές στην τηλεόραση ήταν αστέρι του υποκόσμου. Καθρέπτης η φάτσα του. Η σκατόφατσα. Χαραγμένη μούρη. που την βλέπεις και όπου φύγει, φύγει. Όσο γίνεται μακριά, από έναν τύπο επικίνδυνο και μέσα στη φυλακή. Έκανε ''μέσα'' κοντά στα δέκα χρόνια και με τη συμμορία του ήταν ο τρόμος δεσμοφυλάκων και συγκρατουμένων.
Από τα οκτώ του χρόνια ο Ντάνυ Τρέχο άρχισε να καπνίζει συστηματικά μαριχουάνα και στα 12 έγινε χρήστης ηρωίνης. Με δάσκαλο τον θείο του άρχισε να συμμετέχει σε ληστείες και σύντομα ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον εαυτό του. Δεν του πήγαινε μια... κανονική καθημερινότητα, του ταίριαζε η παρανομία. 
Στη φυλακή πήρε μαθήματα πυγμαχίας και κάποια στιγμή επειδή το είχε παραξηλώσει και τον περισσότερο καιρό τον περνούσε στην απομόνωση, ανακάλυψε τον Θεό. Και μαζί του έκανε... συμφωνία, γιατί διαφορετικά δεν γλύτωνε το θάλαμο αερίων. ΄Έτσι, λέει ο ίδιος, και γιατί την έκανε γυριστή. Το σκαμμένο πρόσωπο γίνεται καλό ανθρωπάκι, αλλάζει τη ζωή του. Ποιος είπε ότι δεν είναι χρήσιμος ο Ύψιστος.
Ο Ντάνυ Τρέχο με τα απίθανα, τα τρομακτικά τατουάζ γεννήθηκε το 1944, σα σήμερα στις 16 Μαίου, κάποια στιγμή αποφυλακίζεται και το μόνο που μπορεί να του δώσει φράγκα είναι η πυγμαχία. Το ποινικό του μητρώο, όμως, δεν τον βοηθάει να πάρει άδεια επαγγελματία μποξέρ. Και, λόγω της τερατώδους φυσιογνωμίας του, αρχίζει να κάνει τον ηθοποιό. 
Σταρ του κινηματογράφου ο Ντάνυ, πως τα φέρνει η ζωή, σήμερα είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων, φροντίζει τα ζώα του δρόμου, και είναι σύμβουλος απεξάρτησης σε νέους που έμπλεξαν με ουσίες. Ποτέ δεν ξέχασε τον μπάρμπα του, τον πρεζάκια και αδιόρθωτο ληστή. ''Μου έμαθε όλα τα κακά, αλλά μου φέρθηκε σαν πατέρας. Ληστής, πάντα ένοπλος, ήταν αληθινά καλός άνθρωπος. Έδωσα το όνομα του στον γιο μου...''.
Διαβαστε ακομα:

ΑΙΜΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ