Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ...

 
Επιβεβαιώθηκε ο φίλος μου ο Λάκης, με το αποτέλεσμα στον τελικό του conference. Η νίκη του Ολυμπιακού απλά έδειξε τα σημάδια, το τι μας περιμένει αύριο, μεθαύριο, Το πότε ακριβώς δεν μας το έδειξε η ιστορική επιτυχία της ελληνικής ομάδας. 
Και μην πιστεύει κανείς στα άστρα και στο πως ερμηνεύει η μαστόρισσα το φλυτζάνι του καφέ, είναι κομματάκι περίεργο να αγνοήσει τα αντράτακτα, τα αδιάσειστα στοιχεία τα δεμένα με τον τελικό της περασμένης Τετάρτης στην αρένα της ΑΕΚ. Έχουμε και λέμε, λοιπόν...
1. Ο Ολυμπιακός χάνει εντός έδρας 4 - 1 από ομάδα του Ισραήλ και ο Μαριν'ακης επιτόπου ανανεώνει το συμβόλαιο του Ισπανού Μιντιλίμπαρ, 
2. Ο Ολυμπιακός προκρίνεται σε βαρος της ισραηλινής αντιπάλου και αποκλείει και την τέταρτη ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος. Με ανεπανάληπτη νίκη εκτός έδρας, και μια ακόμα στο Καραϊσκάκη.
3 Ο αναπληρωματικός και άπειρος τερματοφύλακας Τζολάκης αποκρούει τρία (αριθμός 3) κτυπήματα πέναλτυ στην... Τουρκία και προκρίνεται η ελληνική ομάδα σε βάρος του φαβορί.
4. Ο τελικός της Ευρώπης είναι στην Άγια Σοφιά, στο γήπδο της κωνσταντινουπολίτθκης ΑΕΚ και στις 29 Μαίου, την μέρα που έπεσε η Κωνσταντινούπολη, το1453..  
Είναι όλα αυτά τυχαία; Ή μήπως είναι ξεκάθαρα σημάδια ότι η Πόλη θα ξαναγίνει ελληνική, βυζαντινή, ευρωπαϊκή,
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ... ΤΑΜΠΕΛΑ