Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΑΨΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΠΡΙΝ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...

 
Η γυναίκα είναι στο φουλ της προετοιμασίας της πριν δεχθεί τον γκόμενο. Δεν μας τα λέει όποιος κι όποιος, αλλά ο τεράστιος Όμηρος. Συζυγική η σεξουαλική επαφή, αλλά όταν και οι δυο, άντρας και γυναίκα, έχουν απαιτήσεις υψηλές για ηδονή και από τον άλλον και από τον εαυτό τους, τότε και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει το λόγο ύπαρξης της.
Ήρα και  Δίας το ζευγάρι. Αδέλφια, αλλά και  σύζυγοι. Η γυναίκα, λοιπόν, λέμε για την Ήρα, πρώτα απευθύνεται στην πρωτομαστόρισσα του αντικειμένου Αφροδίτη, η οποία είναι κόρη του μέγιστου αρχιγαμιά της αιωνιότητος, του Δία. Κανένα πρόβλημα η Αφρώ να συμβουλέψει την αδελφή της στη συμμορία του Ολύμπου προκειμένου να γοητεύσει τον αδελφό της Δία, κυβερνήτη του  κόσμου. Λέγεται, αλλά αυτό  δεν είναι αποδεδειγμένο. ότι η Ήρα πριν δοθεί στον χρυσομάλλη αδελφό της έκανε σεξ με την Αφροδίτη. Για προπόνηση ερωτική, να είναι σε φόρμα πριν ανοίξει τα πόδια στον κυρίαρχο της γης.
Άλειψε το κορμί της η  Ήρα με ειδικό λάδι, έκανε πλεξούδες τα μαλλιά της, και φόρεσε στα αυτιά σκουλαρίκια με τρεις πέρλες, μεγάλα σαν βατόμουρα. Στον καθρέπτη δοκίμασε ζώνη με πολλά κρόσια, διότι η Αφρούλα, του έρωτα η συνάδελφος, για την περίσταση της είχε δώσει μια μαγική ζώνη, κεντημένη με έντονα χρώματα, που θα άναβαν τον Δία, θα τον έκαναν περισσότερο ερωτιάρη από τον πόθο για την αδελφή του Ήρα.
Η Ήρα, όμως, δεν ήταν σεξουαλικά υπόδουλη στα πάθη της, αλλά μια σύζυγος εξουσιαστή και ήθελε η πονηρή να εξαπατήσει τον Δία. Μ΄ άλλα λόγια η Ήρα ναι μεν ήθελε να πλάνεψει ερωτικά τον πλανητάρχη, να τον κάνει να χάσει  το μυαλό του, αλλά με σκοπό να βοηθήσει τους... Έλληνες να κερδίσουν την παρτίδα στην Τροία. 
Γίνονται αυτά τα πράγματα στους Θεούς; Παραγίνονται. Ο Δίας, λοιπόν, πριν ξαπλώσει με την Ήρα, στη συγκεκριμένη συνουσία τους, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, ποτέ άλλοτε δεν τον είχε κυριεύσει τόσο η επιθυμία για γυναίκα, θεά ή θνητή. Τι έκανε ο πονηρός; Τύλιξε την Ήρα και το δικό του κορμί με χρυσό σύννεφο για να μην το μετανοιώσει η αδελφούλα του. 
Άσχετο, αλλά αξίζει. Η Ήρα ήταν πάντα παρθένα. Ο υμένας έσπαγε κάθε φορά, αλλά ξέσπαγε πριν δεχθεί τον αδελφό της. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ