ΟΙ GAY ΒΡΩΜΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΛΟΥΝΥ

 

Καταδικασμένοι είμαστε να παντρευτούμε, να κάνουμε παιδιά. Αυτό είναι. Διαβάζω για τον γάμο του George Clooney, ενός σοβαρού ατόμου και ταλαντούχου καλλιτέχνη, για να περιοριστούμε σ' αυτά κι όχι στο άλλο. Ότι ήταν ο περιζήτητος γαμπρός, ο πιο διάσημος εργένης του Χόλυγουντ. Μετά από 25 χρόνια ο άνθρωπος ξαναπαντρεύτηκε. Τι είναι αυτό;

Η άγνοια του γάμου, θα πεις. Πόσες φορές ένας άνδρας θα χρειαστεί να παντρευτεί για να βγάλει συμπέρασμα τι εστί γάμος. Να ζεις, δηλαδή, με κάποιον άλλον, στο ίδιο σπίτι, κάθε μέρα αυτή η δουλειά.

Υπάρχουν κάποια πράγματα, ίσως άγνωστα ακόμα, ίσως να μη γίνουν ποτέ αντιληπτά, που μας τυφλώνουν και προχωράμε σε αποφάσεις που αντί να ομορφαίνουν τη ζωή μας, την κάνουν μαντάρα. Και αποφασίζουμε μόνοι μας δεν μας υποχρεώνει κανείς. Παντρευόμαστε, κάνουμε παιδιά και επειδή το πράμα δεν προκύπτει όπως θα θέλαμε, επειδή στην πορεία βγαίνουν τερατώδη πράγματα, κάνουμε το κορόιδο. Μέχρι που να παραδεχόμαστε ότι το λάθος είναι δικό μας, δεν φταίει ο γάμος, ούτε η σύζυγος και τα παιδιά.

Μέχρι που σκέπτεσαι ότι τον Τζωρτζ Κλούνυ τον υποχρέωσαν να παντρευτεί οι φήμες ότι είναι ομοφυλόφιλος. Πως τακίμιασε με μια γυναίκα εντελώς έξω από το χώρο της δουλειάς του; Κι ένας άνθρωπος με κινηματογραφική δράση παγκοσμίου πρωταθλητισμού, τόσο σα σκηνοθέτης και ηθοποιός, βρήκε χώρο στη ζωή του και χρόνο να διαθέσει σ' ένα δεύτερο γάμο.

Είπαμε. Είμαστε καταδικασμένοι.

Διαβάστε ακόμα:

Εξαφανισμένοι οι άνδρες για το μανούλι που λέγεται Νικολούλη