ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

 

Τσακωθήκανε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο ίδιος ο τηλεπαρουσιαστής του αντένα με τον παικταρά Άδωνη Γεωργιάδη. Μπα! Και έγινε χαμός; Τίποτα δεν έγινε. Χωρίς καν να σηκώσει το χέρι του ο βουλευτής τον έριξε νοκ-άουτ τον δημοσιογράφο, μάλιστα στο ίδιο του το σπίτι. Εντός έδρας, που λέμε.

Χωρίς λόγο αρπάκτηκε ο Παπαδάκης. Ο Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο φιάσκο της απόπειρας δωροδοκίας της κυρίας Μπουμπούς, εννοώ της βουλευτίνας Σταρούλας Ξουλίδου, είπε ότι αυτη η ιστορία είναι γελοία και το κόμμα της κυρίας Σουλτάνας, εννοώ της Σταυρούλας Ξουλίδου είναι ένα γελοίο κόμμα. Δεν μιλάνε έτσι, μάλωσε τον Γεωργιάδη ο Παπαδάκης.

Κάνω 30 χρόνια τηλεόραση, σου λέει ο Παπαδάκης, έχω την πιο πετυχημένη και μακροβιότερη εκπομπή της ιδιωτικής τηλεόρασης, άρα μπορώ να το παίζω αρχιεπίσκοπος και αρχιστράτηγος, αρχηγός της αστυνομίας και ιεροκήρυκας του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου. Άρα, στην εκπομπή μου δεν θα μιλάς έτσι, κύριε Γεωργιάδη.

Πολύ σωστά και πάρα πολύ ήρεμα ο πρώην υπουργός σχολίασε γεμάτος απορία. Ποιος είσαι, ο Στάλιν είσαι; Έτσι είναι. Έχει κάθε δικαίωμα ο καθένας να χαρακτηρίζει σοβαρό ένα κόμμα. Και αφού μπορεί να κρίνει σοβαρό ένα κόμμα, γιατί απαγορεύεται να το σχολιάζει και σα γελοίο;

Δυστυχώς υπάρχουν και οι γελοίοι, όχι μόνον οι σοβαροί. Οι γελοίοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές. Όχι, σου λέει, ο γκεσταπίτης Παπαδάκης. Στην εκπομπή μου επιτρέπω μονάχα καλά λόγια, όχι κακά. Ασόβαρα πράγματα.

Διαβάστε ακόμα:

Στήθος που δεν το χορταίνεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου