ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ Ο ΒΟΥΤΣΑΣ

 

Πέσανε να τον φάνε τον Κώστα Βουτσά που είπε ότι θα με ξανάνοιωνε αν έκανα παιδί. Επειδή ο δημοφιλής κωμικός είναι 83 χρονών. Τελικά είμαστε της πλάκας. Της πολύ πλάκας.

Λέει κάποιος επώνυμος αυτό που λέει και όσο μαλακία να 'ναι αυτό που αμολάει, πάντα θα βρεθούν κάποιοι που έχουν μια εκπομπή, μια άλφα διασημότητα και θα τον πάρουν στα σοβαρά.

Μα, είναι κουβέντα αυτή του Κώστα Βουτσά, ότι θέλει να κάνει παιδί στα ογδονταφεύγα, για να βγαίνουν κάποιοι από τα ρούχα τους. Σιγά, ρε.

Κατ' αρχάς, ο Βουτσάς λόγω ηλικίας, δεν μπορεί να γεννήσει. Ναι, να γεννήσει λέω, διότι ο άνδρας γεννάει, η γυναίκα τίκτει. Πάμε παρακάτω.

Δεν του επιτρέπει η φύση στα 83 να γίνει πατέρας. Ακόμα κι αν καταφέρει να έχει στύση, διότι χωρίς να του σηκωθεί δεν μπορεί φυσιολογικά να γίνει αληθινή συνουσία, το σπέρμα άνδρα της ηλικίας του ηθοποιού είναι εντελώς αδύναμο. Άκαρπο.

Συνδέεται με μια 35χρονη ο Βουτσάς των τριών γάμων, όμως για να ξανανοιώσει ολοκληρωμένα θέλει, λέει, κι ένα παιδί. Πώς το ξέρουν ότι μιλάει σοβαρά; Πιθανόν να κάνει την πλάκα του. Να θαρρεί πως παίζει ένα ρόλο σε ταινία, σε σαχλοσήριαλ. Δεν το ξέρουμε.

Ύστερα είναι και το άλλο. Ο Βουτσάς να έχει γίνει φευγάτος. Ο άνθρωπος να μη βλέπει μπροστά τον θάνατο. Συμβαίνει σε κάποιους. Είναι 80 και 90 χρονών και κυκλοφορούν χωρίς να μετράνε ανάποδα. Όπως το λέω. Δεν νομίζουν ότι η ζωή τους έχει τέλος.

Έτσι και ο Βουτσάς. Τι θα πει είναι 83 χρονών; Ο άνθρωπος αισθάνεται ότι είναι 53, μη σου πω και 43 χρονών. Μόνον παιδί σχεδιάζει να κάνει; Κι άλλα πράγματα γουστάρει. Να πηγαίνει μπουρδελότσαρκα. Να τρέχει μαραθώνιο δρόμο. Να δηλώσει εθελοντής πυροσβέστης. Διάφορα.

Διαβάστε ακόμα:

Ρωμαϊκά όργια στο πάρτυ του Κασιδόκωστα