ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ΟΥΣΤ!!!

πηγή: Intime
 

Το διάβασα και μου 'ρθε να κοπανήσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Ότι ο αρχιυπουργός του Σύριζα, ο καπετάν υπουργός Νίκος Παππάς θα αυξήσει το ανταποδοτικό τέλος, δηλαδή το χαράτσι, για να ξέρουμε τι λέμε, μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ για να... επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ. Η κρατική τηλεόραση.

Και η γιαγιά μου η πεθαμένη να ήταν υπουργός κανένας δεν θα την κατηγορούσε για... πολιτική ασυνέπεια αν ξηγιότανε έτσι. Να έβαζε, δηλαδή, ένα καπέλο για να υποποιηθεί η... δέσμευση του Σύριζα ότι θα επαναπροσληφθούν οι απολυμένοι του κρατικού καναλιού.

Δεν θέλω, ρε, κρατική τηλεόραση. Δεν θέλω κρατική ενημέρωση, ούτε κρατική διασκέδαση. Τίποτα το κρατικό δεν θέλω αν είναι να το χρυσοπληρώνω, μάλιστα χωρίς τη θέλησή μου. Δεν θέλω κρατική τηλεόραση, όταν με το ζόρι βάζεις το χέρι στην τσέπη μου να βουτήξεις το χαράτσι της ΕΡΤ.

Άντε να χαθείτε. Πάρτε πίσω το νομοσχέδιο που ετοιμάσατε. Μνημόνιο θέλω, ρε! Την τρόικα θέλω που θα σας απαγόρευε να επαναλειτουργήσει η δημόσια τηλεόραση σε βάρος του δημόσιου ταμείου.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί η Γιάννα θέλει να πάρει κανάλι