ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ONE NIGHT STAND Η ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ;

 

Αυτό το κορίτσι έχει μια μοναδικότητα. Λέω για την κυρία Ζέτα Μακρυπούλια. Είμαι σίγουρος ότι σε καμμία άλλη της εγχώριας showbiz έχουν κάνει περισσότερες φορές την ερώτηση «Πότε θα παντρευτείς;». Τόσο βαρετό. Πολύχρονη η σχέση της με τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, κι όλα τα χρόνια που ήταν μαζύ του η ερώτηση καρμπόν «Θα παντρευτείτε, πότε με το καλό».

Τα ίδια και με το ερωτικό νταραβέρι της με τον επίσης τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το κορίτσι φρίκαρε. Και είπε «Ποτέ μου δεν μίλησα για γάμο σε καμμία σχέση μου». Το ξεκαθαρίσαμε, λοιπόν. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι εναντίον του γάμου. Όπως είναι, κατά δήλωσίν της, και εναντίον του one night stand. Γι' αυτό, βέβαια, δεν την είχαν ζαλίσει τόσα χρόνια όμως το ξεκαθάρισε κι αυτό. Δεν θα το έκανε με κάποιον, γνωστό, άγνωστο, μόνον για μια φορά. Το πήδημα μιας νύχτας δεν την τραβάει.

Η κοπέλλα είναι της μόνιμης σχέσης, όχι της αρπακτής. Μήπως, όμως, χάνει η κυρία Μακρυπούλια, η κάθε γυναίκα, όταν είναι αρνητική στο one night stand. Όταν κάποια λέει Δεν είμαι της «μιας φοράς» σημαίνει ότι το έχει δοκιμάσει και δεν της αρέσει, δεν της ταιριάζει.

Κι όμως! Έχει την ομορφιά του το one night stand. Έχει τη γλύκα του. Σεξ δεν είναι μόνον η σαρκική ικανοποίηση, είναι και το μυστήριο που προσφέρει με τον άγνωστο η μία φορά. Δεν τον ξέρεις, δεν θέλεις να τον γνωρίσεις τον γκόμενο και είσαι απελευθερωμένη με κάποιον που δεν θα ξαναβρεθείς μαζύ του.

Διαβάστε ακόμα:

Τι κρύβουν οι καυτές αποκαλύψεις της Μπιγιονσέ