Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΑ

 

Ακόμα και σοβαρές Ελληνίδες τραγουδίστριες ψιλορεζιλεύτηκαν με την παρουσία τους στην Eurovision. Είτε διότι είπαν τραγούδι μάπα, είτε διότι πάτωσαν στις βαθμολογίες, είτε γιατί είχαν ντυθεί με ρούχο που θα το φορούσε μια παλαβιάρα. Μιλάμε για τραγουδίστριες όχι τυχαίες, όχι κομήτες, με καριέρα δεκαετιών, δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα, που έπαθαν τη ξευτύλα της αρκούδας.

Η 32χρονη μητέρα τριών αγοριών Κυπρία Μαρία-Ελένα Κυριακού είναι μια ξεχωριστή εξαιρετική περίπτωση, που ακόμα δεν έχει αρχίσει για τα καλά την καριέρα της στο τραγούδι. Όλα θα αποφασιστούν στην Eurovision, αν θα γίνει όνομα στην αθηναϊκή νύχτα της διασκέδασης.

Άλλο το reality «Voice» με καθοδηγήτρια την κυρία Δέσποινα Βανδή, όπου επρώτευσε, άλλο η Eurovision. Πρώτη να έρθει στη Βιέννη με το τραγούδι της «One last breath» και να χαθεί το κορίτσι στην Αθήνα και στην Κύπρο. Όπως να μην πάει καλά βαθμολογικά, όμως να κερδίσει τις εντυπώσεις και στην Ελλάδα να απειλήσει την άλλη Έλενα, την Παπαρίζου, όπως και την συμπατριώτισσά της Άννα Βίσση.

Η Μαρία-Έλενα Κυριακού απόφοιτη της φιλολογικής σχολής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με πτυχίο φιλοσοφίας είχε κερδίσει στην Κύπρο ένα διαγωνισμό τραγουδιού πριν δέκα χρόνια. Παντρεύτηκε, χώρισε έναν αθλητικογράφο, δούλεψε σε φροντιστήριο στην Λάρνακα, προσωπικών της συμφερόντων και βρέθηκε στο «Voice» όταν χωρίς να τη ρωτήσει έκανε αίτηση συμμετοχής ο αδελφός της ο Κούλης Παύλου, ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λάρνακας.

Διαβάστε ακόμα:

Τα μποφώρ σε Ιόνιο και Αιγαίο