ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ Η EUROVISION

 

Πάτωσε η ωραιότατη κυρία Μαρία Ελενα Κυριάκου στην Eurovision. Πήρε λίγους πόντους στη βαθμολογία. Και βέβαια, δεν ευθύνεται μόνο η ίδια για την μέγιστη εθνική ξευτίλα. Η κυβέρνηση έχει βάλει το χεράκι της.

Η χώρα δεν έχει αξιοπιστία. Ναι, Αλέξη μου έτσι είναι. Και μην τα ρήξεις στον Λαφαζάνη. Σου λένε, οι ξένοι, σιγά μην ψηφίσουμε τους τζαμπατζήδες. Εχει καλλιεργηθεί μια τέτοια εικόνα σε όλες τις χώρες που περνάει μέχρι τους ψηφοφόρους. Είτε αυτοί βγάζουν δήμαρχο, κυβερνήτη, πρόεδρο δεκαπενταμελούς, νικητή στη Eurovision. Εδώ η Κύπρος μας έριξε, τι συζητάμε; Της δώσαμε 10 βαθμούς και μας έδωσε 8. Και με δικηά τους τραγουδίστρια.

Αυτή είναι η Eurovision. Διαγωνισμός τραγουδιού σου λέει ο άλλος και στο τέλος αυτό που μπορεί να ψάξει κανείς είναι, όχι ποιο τραγούδι άξιζε περισσότερο, αλλά ένα σωρό άλλα πράγματα. Ενα σωρό γιατί... Γιατί η Λιθουανία δεν έδωσε ούτε ένα βαθμό στη Ρωσία; Γιατί η Γαλλία παραμένει και στην εποχή Ολάντ, χωρίς κύρος στο θεσμό; Γιατί η Αυστραλία συμμετείχε; Και τη στιγμή που ψήφιζε που ήταν οι εκατομμύρια ομογενείς που θα μας έδιναν βαθμούς;

Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι ο διαγωνισμός ήταν κόλαφος, όχι μόνο για τον Σύριζα, αλλά και την Μέρκελ. Πιο πάτος από τον δικό μας πάτο η Γερμανία. Χαίρεται.

Διαβάστε ακόμα:

Απειλή από ελεύθερο σκοπευτή στη  Eurovision