Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ(!) ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ ΝΤΕΝΙΣΗ

 

Διάβασα με συμπάθεια τη δήλωση της κυρίας Μιμής Ντενίση, ότι θα ήθελε να ερωτευθεί. Έχει έρωτα το κορίτσι. Τη δουλειά της. Και με την ευκαιρία, κακά τα ψέματα, αυτός είναι πάντα ο μεγάλος έρωτας. Που συνήθως είναι πάντα δυνατός και υψηλός. Ο έρωτας που έχει κάποιος στη δουλειά του.

Ηθοποιός κι όχι μόνον η κυρία Μιμή Ντενίση, άσχετο αν είναι μέτρια ηθοποιός, κακή, μεγάλη. Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητώ ότι η ενασχόλησή της με το θέατρο την γεμίζει. Την ανεβάζει πνευματικά, ηδονικά. Της δίνει τις ισορροπίες που έχει ανάγκη ο εαυτός της.

«Μακάρι να γνωρίσω έναν νέο έρωτα...» λέει σήμερα στα 61 της χρόνια η κυρία Μιμή Ντενίση. Ασφαλώς αναφέρεται σ' έναν έρωτα με άνδρα. Δεν φοβάται το κορίτσι, λοιπόν. Τι εννοείς, κύριε αποδυτηριάκια;

Έρωτας σημαίνει ότι βάζω στο λογαριασμό και τον πιθανό πόνο. Την πιθανή προδοσία. Την πιθανή περιπέτεια. Την απογοήτευση. Κι όμως, υπάρχουν άνθρωποι, άνδρες και κυρίως γυναίκες, που ενώ γνωρίζουν αυτούς τους... κινδύνους, είναι ανοικτοί σε μια πρόκληση ερωτική με τα όλα της. Ίσως πάλι γιατί ασυνείδητα να επιθυμούν να τραυματιστούν συναισθηματικά.

Διαβάστε ακόμα:

Τελικά δεν είναι και λεσβία η Μπλάνσετ