Η ΚΙΡΑ ΕΙΝΑΙ Η... ΚΥΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ

 

Μ' άρεσε αυτό το κορίτσι από την πρώτη στιγμή που την είδα στο σινεμά. Δεν νομίζω να υπάρχει στη φουρνιά της άλλο τόσο λαμπερό κινηματογραφικό πρόσωπο. Η Κίρα Νάιτλυ
γεννήθηκε για να τη βλέπεις στην οθόνη. Τόσο εύκολο γι' αυτήν να μεταδώσει συγκίνηση, το όποιο συναίσθημα στον θεατή. Η πλαστικότητα, η φυσικότητα του προσώπου της και η πολύ υψηλή κλάση της στην υποκριτική της επιτρέπουν να παίζει τόσο δραματικούς, όσο και ανάλαφρους ρόλους.

Τολμώ να πω ότι η 30χρονη Αγγλίδα Keira Knightley είναι ισάξια της Μέρυλ Στρηπ, της κορυφαίας ηθοποιού του παγκοσμίου σινεμά. Δεύτερη στη γενηά της Κίρα Νάιτλυ δεν βλέπω να την τοποθετήσω στο ύψος της. Δικαιολογημένα η κοπέλλα από το 1999 που άρχισε να παίζει σε ταινίες είναι περιζήτητη και κονομάει χοντρά πακέτα.

Για σκέψου. Ο σύζυγός της είναι άφραγκος. Παντρεύτηκαν πριν δυο χρόνια, έκαναν μια κόρη, η Κίρα και ο μουσικός James Righton, που είναι άνεργος το παλληκάρι. Πριν από οκτώ μήνες διέλυσε το γκρουπ του, τους Klaxons, και για το 2014 δήλωσε έσοδα 5.000 λίρες Αγγλίας.

Δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην οικογένεια, βέβαια. Το πρόβλημα μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ πιο σοβαρό από οικονομικό. Ακαδημαϊκή κουβέντα κάνουμε, όχι κουτσομπολίστικη. Αλλοίμονο.

Ξέχασε τις φεμινιστικές μαλακιούλες. Άλλο είναι στο ζευγάρι να δουλεύει ο άνδρας κι άλλο νεροκουβαλητής να είναι η γυναίκα. Ένα τέτοιο καθεστώς στο γάμο, όσο κι αν αγαπιούνται οι δυο τους, υπονομεύει τη σχέση. Τη δηλητηριάζει. Ο ίδιος ο άνδρας αν δεν είναι ρεμάλι, αν δεν έχει φιλότιμο, ψυχολογικά θα είναι τσακισμένος, αυτός να βγάζει τόσα λεφτά όσο τα τσιγάρα του και η γυναίκα του να είναι το πρώτο όνομα του σινεμά.

Διαβάστε ακόμα:

Είναι έγκυος η Ριάνα από τον Ντι Κάπριο