ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΣΤΙΚΟΥΔΗ! ΑΥΤΟ, ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΥ!

 

Ελένη Φουρέιρα τον ήθελα τον Αλέξη Τσίπρα. Σαν πολίτης θα με ικανοποιούσε ο πρωθυπουργός μου να είχε συμπεριφορά όπως η Αλβανικής καταγωγης αοιδός. Με εμπιστοσύνη στον εαυτό της κι όχι να τα βάζει υστερικά σαν την κυρά Σουλτάνα της γειτονιάς με τις κατίνες που την κουτσομπολεύουν.

Κυρία με τα όλα της η Ελένη Φουρέιρα. Επίπεδο το κορίτσι. «Ποια είναι η κυρία Κατερίνα Στικούδη» είπε στους παπαράτσι. Δεν έχω καμμία κόντρα με καμμία Κατερίνα, την οποιαδήποτε Κατερίνα Στικούδη». Έτσι ξηγήθηκε η Φουρέιρα όταν της ζήτησαν να σχολιάσει το «ντέρμπυ» της με την Κατερίνα Στικούδη.

Ρουβάς και Ρέμος είναι σπουδαίοι, είπε η Φουρέιρα. Συνεργάστηκα μαζύ τους και μου έδιναν χώρο και χρόνο. Και εσείς μου μιλάτε για την.. Κατερίνα Στικούδη, έλεος.

Σωστή η κοπέλλα. Τι με περάσατε, είμαι η Φουρέιρα και φιλοδοξία μου είναι να συνεργάζομαι, αν είναι δυνατόν, μια ζωή με τον Ρέμο και τον Ρουβά, όχι με την... Στικούδη. Η Φουρέιρα είμαι, όχι ο Αλέξης Τσίπρας που για να σωθεί τα χώνει στους ανύπαρκτους, στους πεθαμένους Σαμαρά και Βενιζέλο.

Διαβάστε ακόμα:

Καμμένο ψηφίζει το μανούλι του Σάντσες!