ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΡΔΟ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ

 

Δεν θυμάμαι πόσα αμέτρητα χρόνια έχουν περάσει για να δω αληθινό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ από εφημερίδα. Μιλάμε για το απόλυτο EXCLUSICE, που περισσότερο από κάθε τι άλλο μιλάει το φωτογραφικό υλικό του θέματος.

Όχι ακούσαμε, μάθαμε, λέγεται, φημολογείται. Η κάμερα τσάκωσε κανονικά τον βαρώνο Τζων Σιούελ, αναπληρωτή πρόεδρο της Βουλής των Λόρδων, να σνιφάρει κοκαϊνη αφού έκανε μασούρι ένα χαρτονόμισμα πέντε στερλίνων. Κι άλλες φωτογραφίες στο πρωτοσέλιδο της Sun, όπου ο 70χρονος βαρώνος χαμουρεύεται με πόρνη ταρίφας 200 αγγλικών λιρών.

Τι άλλο θέλει ένα μέσο, για να πουλήσει, και τι άλλο καλύτερο να διαβάσει ο κόσμος. Ένας αριστοκράτης, ένας θεσμικός παράγοντας, ένας εκλεκτός φίλος της Βασίλισσας να πιάνεται στα πράσα σε στιγμές κραιπάλης. Συμπέρασμα;

Δεν υπάρχει συμπέρασμα. Πως δεν υπάρχει. Όταν έχει κάποιος «αδυναμίες», όσο υψηλά ιστάμενος κι αν είναι, δεν θα τις... σνομπάρει. Και πάντα, έστω μία στο εκατομμύριο, κινδυνεύει να «συλληφθεί». Η «ζημιά» στο λόρδο έγινε μέσα στο διαμέρισμά του! Ποιος να τον φωτογράφισε; Σίγουρα ένα από τα πουτανάκια με τα οποία έκανε κοκαϊνη-πάρτυ.

Διαβάστε ακόμα:

Η Μενεγάκη θα κάνει κόσμο να χάσει τον ύπνο του