ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΩΣΤΗ «ΚΥΡΙΑ Ε» ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ!

 

Βγήκε στον αέρα ένα ρεπορτάζ ατελείωτο, θες 17 λεπτά να το διαβάσεις, με αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την κυρία «Ε», που βρέθηκε κι αυτή από τον υπερκοριό της ΕΥΠ στο σκάνδαλο της πορνείας και των ναρκωτικών. Στην εξάρθρωση της συμμορίας της Μυκόνου.

Δεν αναφέρεται το όνομα της πασίγνωστης 40αρας, αλλά τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια! Ή, όπως «συνθηματικά» αποκαλείται, κυρία «Ε» της Μυκόνου, είναι σύμφωνα με το «φωτογραφικό» γι' αυτήν ρεπορτάζ η πρώην Μις Ελλάς, κάποτε μοντέλα, που παντρεύτηκε δικηγόρο, έκανε δυο παιδιά μαζύ του και το διαζύγιό τους είχε γίνει αντικείμενο για μήνες πρωινατζήδικων εκπομπών στην τηλεόραση και κουτσομπολίστικων κι όχι μόνον μήντια.

Ποια να είναι αυτή που δεν κατάφερε να γίνει Μενεγάκη και συνελήφθη από τηλεφωνικές υποκλοπές με επαφές και σχέσεις ανομολόγητες με τον αρχηγό της συμμορίας της Μυκόνου. Αρκεί να διαβάσει κανείς τι έλεγε ο ίδιος ο σύζυγός της όταν χώρισαν. Όλα αυτά αναφέρονται στο... αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, το οποίο όμως... κρύβει το όνομα της κυρίας «Ε» τάδε.

Διαβάστε ακόμα:

Τι πραγματικά συνέβη μεταξύ του Κεφαλογιάννη και του κάμεραμαν της ΕΡΤ