ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΕΙΣ, ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ

 

Δείτε πως είναι σήμερα η κυρία τάδε που έπαιζε πριν 20 χρόνια στο σήριαλ δείνα. Σε μένα το λέει. Και σε σένα. Μας ζητάει να κάνουμε το κλικ, για να δούμε πως είναι μια πρώην ηθοποιός γάμα εθνικής σε μια μαλακία που έπαιζε όταν ήσουνα μωρό στην κούνια ή πήγαινες στο νηπιαγωγείο.

Και γιατί να δω πως είναι μια αδιάφορη για εμένα κυρία; Δεν μου εξηγεί το γιατί. Για να γελάσω μαζί της. Να την λυπηθώ. Να σκεφθώ κάτι. Για ποιο λόγο να διαθέσω κάποια δευτερόλεπτα από τη μονάκριβη ζωή μου, από τη δική μου ζωή, που δεν την έχω για τα σκουπίδια, για να μπανίσω κάτι εντελώς ασήμαντο, χωρίς την παραμικρή σημασία.

Και γιατί το μέσο στο οποίο εργάζονται λειτουργοί της δημοσιογραφίας δεν την δείχνεις επιτόπου την κυρία και προσπαθούν πονηρά να τσιμπήσουν κάποιοι μαλάκες. Να κάνουν κλικ για να μη χάσουν την ευκαιρία.

Φοβερά πράγματα. Τέτοιο λούκι σαν κι αυτό που έχουν παγιδεύσει τον κοσμάκη δεν έχει ματαγίνει. Τρομερό. Ποιος θα το φανταζόταν πριν σκάσει μύτη το διαδίκτυο. Να λένε στα θύματά τους Έλα εδώ, Δες αυτό, Μη χάσεις εκείνο, κι όλα τζάμπα μ' ένα κλικ. Δεν πληρώνεις μία, τίποτα, εκτός από την ίδια σου τη ζωή.

Διαβάστε ακόμα:

Η μαλακία του αιώνα, στο σποτ του Αδωνη