Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ... ΚΥΝΗΓΙ

 

Φοβερό σκηνικό. Ο Αλ Πατσίνο, στη γειτονιά που είναι τα θέατρα στη Νέα Υόρκη, ξαφνικά να αρχίζει να τρέχει. Όχι, δεν γύριζε ταινία, πουθενά δεν υπήρχε ολόγυρα φανερή και κρυφή κάμερα. Τι είχε συμβεί;

Κατ' αρχήν, δεν είναι απαραίτητο «κάτι» να έχει συμβεί. Δεν αποκλείεται να μην συνέβη τίποτα, παρά μόνον να δέχθηκε επίθεση από κάποιον δαίμονά του ο διάσημος ηθοποιός. Η ηθοποιάρα. Ο Νο1 σταρ του παγκόσμιου σινεμά.

Πήρες χαμπάρι; Όταν είσαι πρώτος, είναι πολύ δύσκολο να στέκεσαι στα καλά σου. Βιώνεις μια άλλη ζωή. Βάλε μέσα και ότι ο Πατσίνο είναι η μουτράκλα, και βγάζεις συμπέρασμα.

Τέλος πάντων, λέγεται ότι κάποιος θαυμαστής προσπάθησε να πλησιάσει τον 75χρονο Αλ Πατσίνο για να του ζητήσει αυτόγραφο, κι αυτός το έβαλε στα πόδια. Θέριεψαν μέσα του οι φοβίες. Ότι του την έχουν στημένη.

Είχε ραντεβού σ' ένα θέατρο διότι μετά από 28 χρόνια αποφάσισε να ξανανέβει στη σκηνή. Αποφάσισε, λοιπόν, να υπερνικήσει τους φόβους του, ότι κινδυνεύει και σκέφθηκε να πάει με τα πόδια. Και, ξαφνικά τρομοκρατήθηκε, κι άρχισε να τρέχει. Επειδή την είδε.

Την «πεθερά» του! Την μητέρα της γκόμενάς του. Έτρεχε η κυρία να τον πλησιάσει, να του τα ψάλει πάλι και για να μην τον προλάβει έγινε κι αυτός μαραθωνοδρόμος.

Διαβάστε ακόμα:

Κατασκοπεία στα κορίτσια πριν τον μαραθώνιο