ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!

 

Κάποια μέσα το παίζουν αποκαλυπτικά και δημοσιεύουν λεπτομέρειες εντελώς «προσωπικού» χαρακτήρος για άτομα της showbiz, όμως μόνον όσα τους... επιτρέπεται να βγάζουν στον αέρα. Υπάρχουν οι «κόκκινες γραμμές» που τους φρενάρουν και δεν ενημερώνουν τον κόσμο γι' αυτά που θέλει να πραγματικά να πληροφορηθεί.

Για παράδειγμα. Στόχος των παπαράτσι ο αδελφός της κυρίας Ελένης Μενεγάκη. Αντιληπτό ότι λειτουργεί πανελλήνιο ενδιαφέρον για την τύχη της σχέσης του παλληκαριού με την (ποια είναι αυτή, μη με ρωτάτε δεν γνωρίζω) κυρία Χαριτίνη Ηλιάδη. Η αποκάλυψη, λοιπόν, είναι ότι ο κύριος Θοδωρής Μισόκαλος φλερτάρισε την κυρία Αντωνία Καλλιμούκου(ούτε κι αυτήν την γνωρίζω).

Ποιος είναι ο κύριος Θοδωρής Μισόκαλος; Ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη, ο οποίος χώρισε την Χαριτίνη Ηλιάδη, και όπως είπαμε και να μην το λησμονούμε, ψάχνεται με την Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία χώρισε κι αυτή, τα είχε με επιχειρηματία, σύμφωνα με τα κοινωνικού περιεχομένου ρεπορτάζ.

Για την αδελφή της κυρίας Μενεγάκη δεν μας λένε τι τρέχει. Αρραβωνιάστηκε, παντρεύτηκε, χώρισε, κι αν είναι μόνη με ποιον φλερτάρει αυτή;

Να τα λένε όλα! Όχι τα μισά. Όχι μόνον ότι τους λένε να λένε. Πώς! Δεν έχει αδελφή η κυρία Μενεγάκη; Ε, αφού δεν έχει, τότε τα παίρνω πίσω όλα. Και για να μη με πουν κακό, δίνω βραβείο δημοσιογραφίας για το ενημερωτικό ρεπορτάζ σχετικά με τα αισθηματικά, ερωτικά πράγματα του αδελφού. Της Μενεγάκη τον αδελφό.

Διαβάστε ακόμα:

Κατασκοπεία στα κορίτσια πριν τον μαραθώνιο