ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΠΟΥ «ΔΙΝΕΙ» ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ... ΣΗΡΙΑΛ

 

Μεγιστάνας, ατελείωτα λεφτά. Εξουσιαστής, ο Νο1 μηντιάρχης στον πλανήτη. Καβάλησε τα 86 χρόνια και δεν κωλώνει να γελοιοποιηθεί με τα καμώματα της προσωπικής του ζωής. Πριν ένα χρόνο παντρεύτηκε μπροστά στα δέκα τους παιδιά, τόσα είναι στη σούμα από τους προηγούμενους γάμους, τους δικούς του και της 60χρονης Τζέρυ Χωλ, της πρώην του Μικ Τζάγκερ, την οποία γνώρισε πέντε μήνες ενωρίτερα.

Ο Αυστραλός Ρούπερ Μέρντοχ γεννήθηκε 11 Μαρτίου, σα σήμερα το 1931 και είναι ο αρχιβαρώνος στα μέσα δημοσιότητας, ιδιοκτήτης ιστορικών εφημερίδων και δικτύων τηλεοράσεων σ' όλο τον κόσμο. Στην ατζέντα της καθημερινότητας του οι πριβέ συνομιλίες με κυβερνήτες χωρών, τραπεζίτες και επιχειρηματίες βασιληάδες του χρήματος. Κι όμως, δεν τον προβλημάτιζε το τι λένε οι άλλοι για την ξεφτύλα που τρώει από τις συζύγους του. Έτοιμο σενάριο για σήριαλ είναι ο άνθρωπος.

Θα περίμενε κανείς να βάλει μυαλό μετά απ' όσα έπαθε από την Κινέζα βολεϋμπωλίστρια, που ξέχασε τα φτωχικά της κοριτσίστικα χρόνια κι όταν έγινε η κυρία Μέρντοχ έφθασε να απαιτεί να έχει γνώμη στις μπίζνες του συζύγου. Άσε το κέρατο που του φορούσε, σχεδόν προκλητικά με τον πρώην πρωθυπουργό της Αγγλίας Τόνυ Μπλερ, τον νονό της μεγαλύτερης κόρης της με τον Μέρντοχ.

Η Γουέντυ Ντενγκ τον είχε βάλει στο σλιπάκι της πριν ακόμα παντρευτούν. Τον υποχρέωσε να κάνει λίφτιγκ στο πρόσωπο, να βάφει τα μαλλιά του, να ντύνεται... νεανικά και να κάνει παρέα με τον Μπόνο.

Αυτοκράτωρ. Είναι όπως το διαβάζεις. Έκτισε μια δική του αυτοκρατορία σε τέσσερις ηπείρους. Κανένα παραμύθι στο όνομα του λαού, της πατρίδος, της θρησκείας, της ιδεολογίας τάδε, της ομάδας δείνα. Τίποτα απ' όλα αυτά. Για πάρτη του παίζει. Επειδή είναι εξουσιαστής. Και αθάνατος. Έτσι θαρρεί, ότι δεν θα πεθάνει, ότι δεν ξέρει κανέναν Χάρο, ούτε αυτός ο κερατάς έχει ακουστά τον Ρούπερτ Μέρντοχ.
Μα, είμαι αυτοκράτωρ, σκέπτεται, είναι δυνατόν να πεθάνω κι εγώ. Όχι, βέβαια. Έφθασε τα 86 και συνεχίζει λες και είναι 35. Κάθε πρωί θα σηκωθεί στις 5, θα κάνει ένα ντους, θα πάρει πρωινό και κατ' ευθείαν για το γραφείο. Για το Γραφείο Επιχειρήσεων του πολυεθνικού ομίλου, με εκατοντάδες μήντια.

Από προσωπική ζωή, είπαμε, άστα να πάνε. Η μάνα του δεν του μιλούσε. Να! Τα παιδιά του τον γράφουν. Να! Η πρώην επί 32 χρόνια σύζυγος, κτήνος τον ανεβάζει και τον κατεβάζει, ακόμα και σήμερα. Να! Κι όταν ξαναπαντρεύτηκε, την Γουέντυ, πάλι την πάτησε. Αναμενόμενο.
Δύο μήνες αφού χώρισε και τυπικά την δεύτερη γυναίκα του, με την οποία απλά “συζούσε” χωρίς να λένε ούτε καλημέρα, λέει στη μάνα του και στα 4 παιδιά του: “Γνώρισα μια πάρα πολύ καλή κυρία από την Κίνα”. Η Κινέζα πολύ καλή κυρία, η Γουέντυ Ντεγκ, πρώην παρουσιάστρια σ' ένα δικό του κανάλι στην Ασία, είχε ήδη αποπλανήσει άλλους δύο πλούσιους, ηλικιωμένους με τους οποίους είχε μπλέξει “ερωτικά”.

Μια γυναίκα επικίνδυνα σαγηνευτική αυτή η Γουέντυ, επαγγελματίας τυχοδιώκτις, με πτυχία και καλούς τρόπους. Τον έβαλε στο σλιπάκι της τον αυτοκράτορα. Του έκανε δύο κόρες, δηλαδή εξασφάλισε μερίδιο στην τεράστια περιουσία του και τον αποχαιρέτησε, διότι έχει ανάγκη να το δροσίζει με κανονικό καταβρεχτήρι, να την ακουμπά και εκείνη να θεριεύει, όχι με το νεκρό ''φιδάκι'' του γεροξούρα.

Αυτή τη φορά ο Ρούπερτ Μέρντοχ, ο Νο1 μηντιάρχης στον πλανήτη, που πάντα ζευγάρωνε με γυναίκες μικρής ηλικίας, παρέδωσε το πνεύμα του αρσενικού. Κι όχι μόνον το πνεύμα... Την έπεσε σε 60αρα. Ντροπή. Στην πασίγνωστη Τζέρυ Χωλ, την πρώτη σύζυγο του Μικ Τζάγκερ, μια πολυμεταχειρισμένη σακαράκα, κάποτε, ποιος να θυμάται, σούπερ μόντελ με παγκόσμιο σουξέ. Σήμερα ένα μάτσο χάλια η μεγαλοκοπέλλα δεν βλέπεται από τις καταχρήσεις, βάλε στο λογαριασμό και ό,τι άλλο θες.

Κάτσε, ρε! Την κουβαλάει δίπλα του ο Μέρντοχ την Χωλ, σα να έχει αυτή τα μισά της χρόνια. Τότε που επάνω της είχε περάσει στρατός. Δικαίωμά της της κυρίας, μητέρας 4 παιδιών. Σήμερα, όσο κι αν το κορμί της κρατιέται σε υποφερτές αναλογίες, τι μπορεί να κάνει η φουκαριάρα με τον... κεραμιδόγατο Μέρντοχ, προκειμένου να τον ανάψει σεξουαλικά.

Τότε, τι; Παντρεύτηκαν οι δυο τους για ποιο λόγο. Για να επικοινωνούν πνευματικά, ίσως. Να κάνουν πακέτο διαλογισμό. Όχι, βέβαια. Ο άνδρας, τεκνάκι ακόμα, φτιάχνοντάς τα με την Τζέρυ Χωλ λέει στο σύμπαν ότι ως αρσενικός μετράει ακόμα, δεν το βάζει κάτω, δεν εγκαταλείπει.

 

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί χάθηκε η Παπαρίζου