ΠΟΣΟ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

 

Για να γράφουν τα μήντια, να συνεχίζουν να γράφουν, να μην λένε με τίποτα να σταματήσουν να γράφουν σχετικά με το θάνατο του Παντελή Παντελίδη, αυτό ένα σημαίνει. Ότι ο τραγουδιστής πουλάει, να το πω έτσι πεζοδρομιακά και αγοραία. Σημαίνει ότι ο κόσμος ψοφάει για λεπτομέρειες.

Αυτό είναι το θέμα. Ο κόσμος. Κάποιος κόσμος που είναι αχόρταγος και έχει χρόνο και σκέψη και ενδιαφέρον αν ο μακαρίτης τραγουδιστής οδηγούσε ο ίδιος ή, μία από τις δύο κοπελλιές στο τζιπ. Αν ήταν πιωμένος, μονάχα με αλκοόλ, κι όχι τίποτα ουσίες.

Ναι, ο κόσμος είναι το θέμα. Όχι τα μήντια, ούτε ο άτυχος τραγουδιστής. Να μάθει θέλει ο κόσμος, κάποιος κόσμος. Μισό μπουκάλι ουίσκυ είχε κατεβάσει το παλληκάρι, μήπως δύο μπουκάλια, και τι θα δείξει η δεύτερη πραγματογνωμοσύνη, αν θα πληρώσει όλα τα λεφτά της αποζημίωσης η ασφαλιστική εταιρεία, τι θα καταθέσει η μία κοπέλλα όταν θα γίνει τελείως καλά, αν θα γίνουν μηνύσεις από την οικογένεια Παντελίδη στο Δήμο Ελληνικού για το στηθαίο στο δρόμο που τρακάρησε το τζιπ του Παντελίδη.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Ρέμος «έφτυσε» τη Ρούλα Κορομηλά