ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕ Η ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΝ ΠΕΝ

 

Καθόλου περίεργο κάποια ΜΜΕ στην Αμερική να ζητάνε επίμονα να μάθουν την αλήθεια, γιατί διαλύθηκε η ερωτική σχέση δύο χολυγουντιανών σούπερ σταρ, που στην πιο ώριμη ηλικία τους έδιναν την εντύπωση ενός υπέροχου και ταιριαστού ζευγαριού. Είναι κάτι περισσότερο από φτηνό κουτσομπολιό να θέλουν να πληροφορηθούν την πραγματική αιτία του χωρισμού, μετά από ενάμισυ χρόνο, μάλιστα όταν και οι δύο έδειχναν γεμάτοι και ισορροπημένοι σ' ένα δεσμό με προοπτικές...

Μια βεντέτα του σινεμά, όπως ο 56χρονος Σων Πεν και η 41χρονη Σαρλίζ Θερόν, έχουν τη δική τους προσωπική ζωή που πρώτα απ' όλα ορίζεται αποφασιστικά από την καριέρα τους. Δεν γίνεται με τίποτα, όσο κι αν το επιθυμεί ο καλλιτέχνης που έχει μεροκάματο ένα εκατομμύριο δολάρια, χωρίς υπερβολή, να βάλει κάτι άλλο υπεράνω της δουλειάς του.

Να, λοιπόν, το ενδιαφέρον, όχι απλά περιέργεια, για το τι είναι εκείνο που φέρνει τόσο κοντά δύο άτομα της «χολυγουντιανής φυλής» και τι είναι εκείνο που δεν μπορεί να τους κρατήσει μαζύ.

Μετά από γάμους, μετά από ερωτικές περιπέτειες, που τους σημάδευσαν ο Σων Πεν, αυτός ο τεράστιος ηθοποιός, και η οσκαρική Σαρλίζ Θερόν, γυναίκα με τσαμπουκά και θηλυκότητα, έδωσαν μεγάλες και στέρεες υποσχέσεις ο ένας στον άλλον και, τελικά, χώρισαν, ομαλά λέγεται, χωρίς αιματοχυσίες, χωρίς κατινισμούς. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

Η Σαρλίζ Θερόν ικανοποίησε την... απαίτηση των μήντια. Και μάλλον με ειλικρίνεια μίλησε γιατί δεν προχώρησε το πράμα με τον Σων Πεν. «Οικογενειακοί» λόγοι. Ότι είναι μητέρα, ότι έχει παιδί, ότι το παιδί έπρεπε πρώτα να αποδεχθεί τον άνδρα στο πλάι της, πριν γίνει υιοθεσία από τον Σων Πεν, ο οποίος είχε κατανόηση κ.λ.π. κ.λ.π.

Διαβάστε ακόμα:

Ακατάλληλο και για ενήλικες το Game of Thrones