ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ «ΜΙΛΑΝΕ» ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

 

Μια σκέψη έκανα. Αν ήταν γνωστό το αποτέλεσμα των αιματολογικών εξετάσεων στον σκοτωμένο τραγουδιστής Παντελή Παντελίδη, πριν από την κηδεία του, θα γινόταν ο χαμός από τον κόσμο; Ο θάνατος του παλληκαριού πέρα από κάθε πρόβλεψη με ταχύτητα ηλεκτρικού ρεύματος συγκίνησε τους Έλληνες. Γιατί να χαθεί ο Παντελίδης, σε τόσο μικρή ηλικία, και με τρόπο τόσο άδικο.

Ο χαμός, λοιπόν, του τραγουδιστή λειτούργησε, κτύπησε στις ευαισθησίες του κόσμου και πολλοί έτρεξαν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Λυπήθηκαν σα να ήταν ένας δικός τους άνθρωπος.

Πέρασε ενάμισυ μήνας από το δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και σύμφωνα με τις εξετάσεις στο αίμα του Παντελίδη βρέθηκε ποσοστό «ρεκόρ», 2,72 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο. Όχι απλά επικίνδυνο, αλλά αυτοκτονικό τόσο «πιωμένος» να οδηγεί κανείς. Ακόμα, βέβαια, δεν έχει διαπιστωθεί οριστικά αν ο μακαρίτης πράγματι οδηγούσε ο ίδιος το τζιπ.

Σκέφθηκα, λοιπόν. Αναρωτήθηκα, μάλλον, επειδή υπάρχουν κάποιες «λεπτομέρειες» που ενεργοποιούν θετικά ή, αρνητικά τις μάζες, πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος αν γνώριζε ότι ο Παντελίδης ήταν «λοιώμα», μια λέξη-τίτλος σε τραγούδι του.

Διαβάστε ακόμα:

Πόσο πιωμένος ήταν ο Παντελίδης