ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

 

Ψοφάω να ακούω ωραία λόγια από την ωραία γυναίκα. Μου τη σπάει η ωραία να ανοίγει το στόμα της και να λέει ανοησίες.

Η κυρία Κατερίνα Καινούργιου είναι ωραία. «Ψιλοφτιαγμένη» κι αυτή, «ψιλοδιορθωμένη» με πλαστικές, σύμφωνα με τους σχετικούς «ερευνητές», όμως χολυγουντιανής κοπής ωραία. Αστραφτερή, με ύφος ευχάριστο, ζεστό. Είναι μία συμπαθητική παρουσία, όχι αντιπαθητική.

Σίγουρα πουλάει το κορίτσι, αν όχι στη δουλειά της, ως εκπομπάρχισσα, αλλά σαν όνομα της showbiz, διότι τα μέσα πολυασχολούνται μαζύ της. Με τα προσωπικά της. Δεν την ρωτάνε για το μνημόνιο, ούτε για τον Μαρινάκη και το αεροπλάνο που έπεσε. Ο καθένας στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες του.

Την ρώτησαν, λοιπόν, την κυρία Κατερίνα Καινούργιου τι είναι αυτό που κυρίως την γοητεύει σ' έναν άνδρα. Τυχαίο; Μάλλον, όχι. Χώρισε πρόσφατα, να ενημερωθεί σχετικώς ο ανδρικός πληθυσμός, πριν το κορίτσι προλάβει να ζευγαρώσει. Χρήσιμο είναι όποιος ενδιαφέρεται για την Κατερίνα Καινούργιου να γνωρίζει τι είναι εκείνο που περισσότερο θέλει από τον άνδρα.

«Είχα καιρό να φλερτάρω και να με φλερτάρουν...» εξομολογήθηκε η Κ. Κ. «Αυτό που με κερδίζει στον άνδρα είναι η αύρα του. Η προσωπικότητά του. Ο τρόπος που με κυττάει στα μάτια».

Έχεις αύρα; Είσαι υποψήφιος να γίνεις ο εραστής της Κατερίνας. Έχεις «κάτι» στο μάτι όταν κυττάς; Έχεις πιθανότητες. Και πρέπει να είσαι ειλικρινής. Είναι κι αυτό προσόν για το κορίτσι. «Όχι ψέματα, απαιτώ ο άλλος να είναι ειλικρινής».

Κρίμα. Μ' αρέσει το κορίτσι, αλλά ένα από τα όπλα μου είναι το ψέμα. Η ανειλικρίνειά μου.

Διαβάστε ακόμα:

Οχι άλλο Παντελίδη..., φτάνει πια!