«ΑΓΙΟΣ» ΤΩΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΩΝ Ο... ΡΟΝΑΛΝΤΟ

 

Η κουβέντα για τρίχες. Σοβαρή κουβέντα. Δύο άνδρες ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν να κουρευτούν σε γυναικείο κομμωτήριο. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές βγαίνουν στο γήπεδο κάθε τόσο με διαφορετικό κούρεμα, και περίεργο κούρεμα...» λέει ο ένας.

-Είναι μαλακισμένα, σχολιάζει ο άλλος.

«Βεβαίως είναι μαλακισμένα...» επικροτεί ο πρώτος, « ... απορώ, όμως, πώς και δεν τους λένε κάτι οι γκόμενες τους, ο πατέρας τους. Για να αποφύγουν το ρεζιλίκι τους...»

-Τι να πει η γκόμενα, όταν κι αυτή είναι μαλάκω; Μήπως τον γουστάρει έτσι τον χάλια...»

«Εγώ σαν άνδρας θα ένοιωθα πολύ άσχημα να κυκλοφορώ μπροστά στις κάμερες με τόσο γελοίο κούρεμα...».

Ποιά είναι η δική σου γνώμη ως άνθρωπος της δουλειάς, γιατί πολλοί νέοι, όχι μόνον παίκτες, θέλουν παρδαλό κούρεμα, ρώτησαν την κομμώτρια, τον θηλυκό Τρύφωνα Σαμαρά. Να κλείσουμε την κουβέντα με την άποψη της κοπέλλας:

-Θέλουν να εντυπωσιάσουν, δεν βρίσκω άλλη εξήγηση. Να τραβήξουν την προσοχή επάνω τους. Εμένα, όμως, ως επαγγελματίας με συμφέρει αυτός ο μιμητισμός. Οι μαμάδες φέρνουν τα αγοράκια τους, από 7 και 8 χρονών, που θέλουν κούρεμα αλά Ρονάλντο. Δεν κουρεύονται κάθε δύο μήνες και ενάμισυ μήνα, αλλά κάθε 4 εβδομάδες. Έρχονται με τη φωτογραφία του Ρονάλντο, με την τελευταία κόμμωση του... Έτσι θέλουμε, μου λένε, και με δύο «γυμνές» γραμμές στα πλάγια.

Με μοντέλο το κεφάλι του Ρονάλντο και του Μέσι έχει αυξηθεί η δουλειά μας στην πιτσιρικαρία. Όπως πριν 15-20 χρόνια δούλευα πολύ...Νταίηβιντ Μπέκαμ! Ο Άγγλος είχε μεγάλο ζόρι με το...κεφάλι του, κι εγώ έψαχνα στο ίντερνετ την τελευταία του κόμμωση, που την άλλαζε σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Στη χρυσή μπάλα δεν χωράει τρίτος