ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

 

Τηλεπαρουσιάστριες είναι, ξανθιές είναι, επόμενο να προσέχουν με το παραπάνω την εμφάνισή τους. Και τι φοράνε, και πως να διατηρούν τις γραμμές στην κορμάρα τους. Να βρίσκεται σε καλή κατάσταση το στήθος τους, ο πωπός τους, τα μπούτια τους που προσωπικά και με το μπαρδόν δεν με φτιάχνουν.

Είμαι ρατσιστής, ρωτάω, που δεν λιγώνω με τις αδύνατες, όπως η κυρία Φαίη. Ρε, ούτε οι κανονικές, πλαστικές κι όχι, όπως η κυρία Κατερίνα, μου λένε κάτι. Γούστο μου και καπέλο μου να προτιμώ την γεμάτη γυναίκα, την αφράτη, την γυναικάρα. Ξανά μανά ρωτάω. Είμαι ρατσιστής του κερατά ενάντια των οδοντογλυφίδων; Βεβαίως είμαι ρατσιστής, για όσους πίτουρες χαρακτηρίζουν επίσης... ρατσιστές εκείνους τους άντρες που δεν κάνουν κέφι τις παχουλές; Εκείνες με τα κρεμασμένα βυζιά, τον κώλο περίπτερο και τις πατσές στην κοιλιά.

Η κυρία Φαίη Σκορδά και η άλλη κυρία Κατερίνα Καινούργιου πως την έχουν δει τη δουλειά; Ότι τις παίρνει να κάνουν και την εισαγγελέα επειδή έχουν μία ψευτοεκμπομπή που την παρακολουθεί ό,τι πιο χαμηλό σε ποιότητα και αισθητική κυκλοφορεί σε αργόσχολους.

Οι δύο παρουσιάστριες της ''κοινωνικής δημοσιογραφίας'' και της συμφοράς επιτέθηκαν σε δικηγόρο επειδή ο άνθρωπος... τόλμησε ο φασίστας, ο ρατσιστής να πει πως είναι ενοχλητικό να βλέπει στην παραλία γυναίκες με λίπη επάνω τους και κυτταρίτιδα. Είσαι ρατσιστής του είπανε και η μία, μάλιστα, τον έκοψε στον αέρα.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ KARNTASIANS ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ!