ΝΟΥΛΑ Η ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ ΣΤΟ ΣΕΞ

 

Η Μπιγιόνσε είναι γυναικάρα. Η κορμάρα, παρ' ό,τι είναι μάλλον κοντή, όχι πάνω από 1μ. 69. Μια γυναίκα της showbiz δεν την κρίνεις πως είναι στην πραγματικότητα. Και τι μας ενδιαφέρει, στο φινάλε. Στέκεσαι στην εικόνα της. Η κυρία, λοιπόν, είναι ο πάτος. Θηλυκό βουκολικής κοπής. Φρεγάτα σκέτη. Η κορμάρα. Την βλέπεις και είσαι έτοιμος να την βγάλεις έξω και να την παίξεις. Φαρδιά λεκάνη, υπέροχους γλουτούς και μηρούς που ζαλίζουν.

Είναι και εκρηκτικό το κορίτσι όταν τραγουδάει. Φωτιά και λάβρα. Την βλέπεις με το μικρόφωνο και σε τρελαίνει. Έλα, όμως, που κάποια στιγμή είπε κάτι, αν αυτό είναι αλήθεια βέβαια, για να ακυρωθεί κάθε αρσενική φαντασίωση. Δηλαδή;
''Έναν γκόμενο γνώρισα στα 12-13 χρόνια μου... '', είπε η Μπιγιόνσε, ''...αλλά μέχρι τα 17 που τα είχαμε δεν έγινε τίποτα. Ούτε ζούσαμε μαζί, ούτε κάναμε έρωτα''. Τι να σημαίνει αυτό; Ότι η κυρία είναι πεπόνι. Αυτό πρέπει να σημαίνει. Και παντρεύτηκε τον ράπερ Jay - Ζ, έναν τύπο που λες και έχει τρακάρει στη φάτσα με νταλίκα. Κι αυτός, ο σύζυγος είναι ο μοναδικός εραστής της ζωής της. Τι λες γι’ αυτό;

Ότι η κυρία δεν το κάνει καλά. Δεν την ενδιαφέρει το αντικείμενο. Δεν δίνει σημασία στο σεξ. Γιατί; Ποιος να ξέρει. Κι αυτός ο θεϊκός κόμματος μας ξεγελάει μπανίζοντας την.
Beyonce Gisell Knowles. Από πιτσιρίκα άρχισε να μαθαίνει χορό, ξεχώρισε σε τραγουδιστικά talent shows kai ξεκίνησε η βασική φωνή σε γκρούπ. Η επιτυχία ήρθε αμέσως. Γεννήθηκε στο Χιούστον του Τέξας το 1981, σα σήμερα 4 Σεπτεμβρίου, από μάνα κομμώτρια και μπαμπά που είχε σχέση με δισκογραφικές εταιρείες κι έγινε ο μάνατζερ της.

Το κορίτσι πουλάει τρελά. Δεν ξέρει τι να κάνει τα φράγκα που φορτώνουν την καβάτζα της. Και επειδή, ξέχνα τι βλέπεις, είναι άτομο χαμηλών τόνων, καμιά σχέση με ανωμαλίες και ακρότητες, το 'χει ρίξει στις φιλανθρωπίες. Τα χώνει χοντρά για να βοηθάει φτωχαδάκια, πρεζόνια, άστεγους.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ