ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΧΑΜΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ

 

Μη μιλάμε μονάχα για τη ξεφτύλα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Το έχουμε παρακάνει; Μήπως το αδικούμε στο ζύγι. Μήπως δεν έχουμε μάτια για το τι συμβαίνει δίπλα μας, σ' άλλους χώρους. Π.χ. καλλιτεχνικούς, θεατρικούς. Δεν κατάλαβα. Η θεωρία, που δεν είναι θεωρία, αλλά πραγματικότητα, περί των συγκοινωνούντων δοχείων δεν ισχύει; Τι, δηλαδή, σκατέ ολέ είναι μόνο στον κόσμο των γηπέδων και φίνα τα πάντα όλα όπου αλλού. Δεν κολλάει.

Στέλνουν πρόσκληση για την πρεμιέρα του τάδε θεατρικού έργου και τι διαβάζεις; Φοβερά πράγματα. Δεν γράφουν ποιοι είναι οι συντελεστές της παράστασης, π.χ. ηθοποιοί, σκηνογράφος, ενδυματολόγος, μουσικοί κ,α. Αναφέρει το δελτίο τύπου ποιοι…επώνυμοι θα παραβρεθούν στην πρεμιέρα. Μιλάμε για το κατάντημα.
Και εσύ τι πρέπει να αποφασίσεις; Εξαρτάται. Αν σου προκαλεί το ενδιαφέρον η λίστα των... προσκεκλημένων.

Α, θα είναι η δείνα και η δείξα, μη το χάσω! Και ο έτσι και ο άλλος ο γιουβέτσι, άρα οπωσδήποτε θα παραστώ κι εγώ στην πρεμιέρα. Να με δουν, να τους δω.

Ποιος ασχολείται με το έργο, τι θα προκύψει πάνω στη σκηνή. Ελάτε στην πρεμιέρα, σε προκαλούν, και σίγουρα θα δείτε από κοντά, ζωντανό και λαχταριστό τον έτσι Τσιμπούσκουλα. Μην τυχόν και δεν έρθεις γιατί θα χάσεις την ευκαιρία να χαμογελάσεις από δύο μέτρα απόσταση με την έτσι Χαμουροπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ GAY, ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΑΔΕΛΦΕΣ