ΠΑΡΤΗΝ ΤΗΝ… DOWN ΤΗΝ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

 

Μπέρδεψε, λέει, τη λέξη Down με την λέξη Downtown. Πως το κατάλαβαν ότι πράγματι την πάτησε η πασίγνωστη παρουσιάστρια, ότι έκανε σαρδάμ. Αυτό το λες μόνο αν είσαι σίγουρος ότι ο παθών γνώριζε τι σημαίνει και η μια και η άλλη λέξη. Πως το ξέρουν ότι η συγκεκριμένη κυρία Φαίη Σκορδά υπέπεσε σε λάθος; Άλλο ότι ακόμα και ο πιο έμπειρος, και ο πλήρης γνώσεων μπροστά στην κάμερα θα κάνει τη γκέλα.

Έγινε viral η 39χρονη παρουσιάστρια. Ψοφάει ο μαλάκας να την πέφτει στο ρεζιλίκι του επώνυμου. Είναι η εκδίκηση του ανώνυμου ενάντια στον επώνυμο. Του άγνωστου στον διάσημο. Σα να κάνει διαδήλωση στο δρόμο και με πανό να λέει ότι όσα ξέρω κι εγώ ξέρει και ο επαγγελματίας της τηλεόρασης. Στο ζύγι είμαστε ίδιοι. Κι έτσι είναι σε πολλές περιπτώσεις.

Σύνδρομο Down. Η γενετική βλάβη ατόμου που διαμορφώνει τη σωματική του διάπλαση και τη νοητική του ανάπτυξη. Ο μογγολισμός προκύπτει συνήθως αν η μητέρα γεννήσει σε μεγάλη ηλικία.

Γιατί στο φινάλε η κάθε παρουσιάστρια πρωϊνάδικου να ξέρει τι είναι το Down και ότι δεν έχει σχέση με την λέξη Downtown. Οι τηλεθεατές εκπομπών επιπέδου και περιεχομένου σαν κι αυτή της κυρίας Σκόρδα δεν περιμένουν να ακούσουν σεμινάρια για θέματα άσχετα. Αν, λοιπόν, κατά… λάθος στην πορεία μιας σαχλαμαρίστικης συζήτησης σκάσει μύτη κάτι π.χ. περί του σύνδρομου Down, η παρουσιάστρια που σέβεται τους τηλεθεατές της οφείλει να κόψει μαχαίρι την κουβέντα:

- Παρακαλώ, όχι τέτοια στην εκπομπή μου, δεν τα ξέρει ο κόσμος.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ