ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΧΑΣΕ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Το μεγάλο νέο. Στην πρεμιέρα του με την επιστροφή στην τηλεόραση ο Πέτρος Κωστόπουλος έχασε και με διαφορά από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Ήταν, δηλαδή, ντέρμπυ και μας διέφυγε; Μικρό, ελπίζω, το κακό και για να ρεφάρουμε ας το ρίξουμε στην… κριτική. Πως, όμως, όταν δεν έχουμε δει την… κόντρα; Εννοώ την νέα εκπομπή του Κωστόπουλου και την αντίπαλη σε άλλο κανάλι.

Αφήνουμε στην άκρη την κριτική, και λέμε το άλλο. Ποια σημασία θα είχε αν είχε… κερδίσει σε θεαματικότητα ο ένας την άλλη; Νομίζω καμιά σημασία. Τότε περί ποιου θέματος συζητάμε; Δεν υπάρχει θέμα. Άλλο αν οι δημοσιογράφοι γράφουν ατέλειωτα πράματα γι’ αυτές και άλλες παρόμοιου περιεχομένου εκπομπές.

Ο Κωστόπουλος δεν πουλάει στην τηλεόραση. Δεν κάνει γι' αυτή τη δουλειά. Απέναντι σε άτομα κατώτερα του, κάτι Λιάγκες και Αρναούτουγλου θα χάσει. Θα είναι από κάτω τους. Γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι σ’ αυτή τη δουλειά. Στέκονται μπροστά στην κάμερα πιο επαγγελματικά, ας είναι πιο μπάνικος, και πιο δυνατός στο μπλα μπλα ο Κωστόπουλος.

Έκανε πρωϊνό ο Κωστόπουλος, έκανε μεσημεριανό, απογευματινό, βραδυνό και δεν… Και σε διαφορετικά κανάλια. Γιατί επιμένει σε δουλειά που δεν τον θέλει. Αυτό είναι το θέμα. Ήταν πετυχημένος, πρώτος σ’ άλλο τομέα. Γιατί επανέρχεται στην κωλοτηλεόραση; Κάποια ανάγκη τον υποχρεώνει τον φουκαρά. Αυτό είναι το θέμα.

Διαβάστε ακόμα:

ΞΕΠΕΤΙΕΤΑΙ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ...