ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!

 

Πόσα κιλά είναι ο Μαρινάκης. Εκατοείκοσι, συν πλην. Ποιο είναι το ακριβές νούμερο στο βάρος του, αν κόψει τα νύχια του και ξυρίσει τα γένεια του. Όσο και να δείχνει η ζυγαριά του 52χρονου εφοπλιστή, αυτός αντέχει να κουβαλάει τα κιλά του. Δεν του προκαλούν πρόβλημα στην καθημερινότητα του. Σκέπτεται και δρα αποτελεσματικά ως επιχειρηματίας, εκδότης, καναλάρχης, πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και βέβαια ως πολιτική οντότητα. Γιατί άρχισε να δίνει και συνεντεύξεις;

Είπαμε. Τα κιλά του δεν τον εμποδίζουν, τα έχει συνηθίσει.Έχει συμβιβαστεί με το σώμα του. Δεν το αντιλαμβάνεται ότι δεν τα καταφέρνει μπροστά στα μικρόφωνα; Δεν κρίνουμε ένα τόσο κυρίαρχο δημόσιο πρόσωπο, στα κυβικά του Μαρινάκη, τι αλήθειες και ψέματα σαλιαρίζει. Μια στον Χατζηνικολάου, μια στον Σρώυτερ, αύριο στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και στον Γιώργο Αυτιά.

''Διαβασμένος'', δεν το συζητάμε, εμφανίστηκε ο Μαρινάκης στον Σρώυτερ. Όχι, όμως, έτοιμος να σταθεί με άνεση ενώπιον της κάμερας. Ο άνθρωπος, βέβαια, δεν είναι παρουσιαστής, δεν έχει χιλιόμετρα στην τηλεόραση, όπως ένας κομματικός μαϊντανός. Τέλος πάντων, η εικόνα που έδειξε ήταν ατόμου που όχι απλά δυσκολεύοταν, κόμπιαζε, και... προσπαθούσε να φτιάξει προτάσεις επαναλαμβάνοντας ίδιες λέξεις από το φτωχό λεξιλόγιο του. Το άσχημο στον τηλεοπτικό Μαρινάκη ήταν ότι έδωσε την εντύπωση πως απολογούνταν, μάλιστα όταν ο συνομιλητής του τον διαχειρίστηκε τρυφερά, δεν τον πίεσε, δεν τον στρίμωξε.

Αδίκησε τον εαυτό του ο Μαρινάκης. Γιατί δεν τα είπε καλά. Γιατί θα έπειθε μ' όσα είπε, αν τα έλεγε όπως μιλάει με τον γιο του, με την γραμματέα του, με τον Αλαφούζο.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΤΣ