ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΚΕΡΑΤΟ

 

Γεγονότα που ενδιαφέρουν τους κοινωνιολόγους. Και τους ιστορικούς. Γεγονότα που μιλάνε μόνα τους και βοηθάνε για να περιγραφεί η καραξεφτύλα της δημόσιας ζωής στον αιώνα μας, όπου καταργείται το μπουντουάρ, τέλος πάντων κάθε αυστηρά προσωπικό της γυναίκας, από τις ίδιες τις γυναίκες. Τις επώνυμες, μάλιστα, τις διάσημες, όχι κάποιες Κατίνες οι οποίες με μια δήθεν αφορμή θα κρεμάσουν στα μανταλάκια τα δικά τους άπλυτα, για να κερδίσουν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που δικαιούνται.

Η 52χρονη Καναδέζα σταρ του σινεμά Παμέλα Άντερσον έγινε σύμβολο του σεξ με τα πλούσια στήθη της και δυο χρόνια τώρα, λόγω της σχέσης της με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή Αντίλ Ραμί, έχει μόνιμα εγκατασταθεί στην Γαλλία. Ξαφνικά η και ακτιβίστρια, όχι μόνο βυζού, ηθοποιός τα μάζεψε και εγκατέλειψε τον μαροκινής καταγωγής σέντερ μπακ του Ολυμπιακού Μασαλίας επειδή διεπίστωσε πως ο 1 μ.90 γκόμενος της είχε σπιτώσει κι άλλη γυναίκα.

Το ερώτημα που αξίζει να συζητηθεί είναι γιατί η Παμέλα με δυο περιπετειώδεις γάμους και δυο παιδιά σε ηλικία γάμου, κοινοποιεί δημοσίως και παγκοσμίως το κέρατο που έφαγε από τον 36 φορές διεθνή Γάλλο πρώην της Μίλαν και της Βαλένθια. Μου έλεγε ψέματα ότι μ' αγαπούσε, ήμουν σίγουρη πως είμασταν τρελά ερωτευμένοι κι άλλα τέτοια. Λόγια της ίδιας της απατημένης Παμέλα που τα ανέβασε στο instagram, να τα διαβάσει ο ντουνιάς όλος και να δώσει στα ΜΜΕ φαγάκι έτοιμο μασημένο στο πιάτο.

Το θέμα είναι για την επιστήμη της Ιστορίας, που λέγαμε Γιατί, και δικαίωμα της, μια κατάλευκη μεγαλοκοπέλλα ανοίγει παρτίδες ερωτικές με Άραβα δυο δεκαετίες νεαρώτερο, και θαρρεί ότι έχει... υποχρέωση να ενημερώσει το σύμπαν, επειδή ''ράγισε η καρδιά της''. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, όταν πήρε πρέφα ότι ο παίκτης έκανε ''διπλή ζωή''. Επιμένω. Γιατί, για ποιο λόγο κάποιος να δημοσιοποιεί ότι ερωτεύθηκε, χώρισε, ό,τι άλλο σχετικό σε ξένο κόσμο.

Η κυρία Παμέλα Άντερσον μάλλον δίνει το κοινωνικό της μήνυμα με τις καταγγελίες στον Ραμί, ότι είναι τέρας. Το μήνυμα να είναι προσεκτικές οι 50άρες όταν τα φτιάχνουν με 30άρηδες.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΠΙΟ ΦΤΩΧΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ