ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Ο Γιώργος Γεωργίου δεν ξέρει μπάσκετ. Δεν είναι κακό αυτό. Κι όχι μόνο δεν ξέρει, αλλά και δεν τον τραβάει το μπάσκετ. Τι λέμε; Ότι μια γενιά, η παλιοσειρά των αθλητικών συντακτών δεν έχει σχέση με το μπάσκετ. Μεγάλωσε και ανατράφηκε δημοσιογραφικά και επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο.

Η πρώτη φουρνιά δημοσιογράφων που άρχισε να βγάζει μεροκάματο από το μπάσκετ ήταν από τις αρχές της δεκαετίας του '80. Σοβαρά παιδιά, με πραγματική αγάπη στο σπορ, στράφηκαν σ' αυτό όχι από οπαδισμό, όπως οι ποδοσφαιρικοί συντάκτες.

Με την ευκαιρία: Ο αποδυτηριάκιας στην πιάτσα χαρακτήρισε, όχι τυχαία, ''μασώνους'' τους μπασκετικούς ρεπόρτερ. Επειδή ενεργούσαν σχεδόν συνωμοτικά, δεν έβγαζαν στον αέρα κάτι που δυσφημούσε το μπάσκετ, παίκτες και ομάδες.

Επανέρχομαι στον Γώγο, που έριξε την κροτίδα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή κι έγινε χαμός. Μαλακία τους, όσοι τσίμπησαν. Ο Γεωργίου, λοιπόν, είπε επί λέξει:

- Όταν ο Γιαννάκης ο Αντετοκούνμπο με τα φοβερά προσόντα μάθει μπάσκετ τότε θα τον παραδεχτώ για πολύ καλό παίκτη. Εννοώ ότι δεν ξέρει μπάσκετ. Ξέρει μπάσκετ το παιδί; Δεν ξέρει μπάσκετ.

Αυτό είναι το θέμα. Ποιο; Γίνεται της πουτάνας επειδή κάποιος πετάει μια ρουκέτα. Άστετονα, ρε, πιθανόν να κάνει την πλάκα του. Γιατί ψοφάτε να... διαφωνήσετε;

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΚΕΡΑΤΟ