''ΗΘΟΠΟΙΟΙ'' ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ... ΠΟΡΝΟ ΣΕ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

 

Ουρές, σου λέει!!! Ο ένας πίσω απ’ τον άλλο, η μια πίσω απ΄ την άλλη. Όλοι στη ζήτουλα για ένα ένα ρόλο σε ''ταινία'' πορνό. Η οικονομική κρίση, που προκαλεί την ανεργία και την έλλειψη χρημάτων, στέλνει Έλληνες και Ελληνίδες στην... τσόντα. Κι έφτασε η δουλειά κινηματογραφική εταιρεία παραγωγής του συγκεκριμένου... καλλιτεχνικού ύφους να δέχεται χιλιάδες βιογραφικά από επίδοξους ρολίστες και γιατί όχι πρωταγωνιστές σε ταινίες πορνό.

Οι πιο... προικισμένοι με τα σχετικά προσόντα βρίσκουν αμέσως μεροκάματο. Και σε straight αλλά και gay φιλμ. Όπως και να 'χει, οι αμοιβές είναι μάλλον ικανοποιητικές, αφού για το γύρισμα μιας σκηνής ο πρωτοεμφανιζόμενος ''ηθοποιός'' κάνει παντελόνι μέχρι 1.000 ευρώ. Ο... καταξιωμένος στο χώρο φτάνει και τα 3.000 ευρώ.

Ψοφάει ο άλλος για πορνό, άγριο και σοφτ. Να γιατί κάθε χρόνο ανεβαίνει παγκόσμια ο τζίρος της βιομηχανίας του σεξ στο Internet. Ήδη έχει ξεπεράσει το αστρονομικό νούμερο των 100 δις. δολαρίων!!! Και απέκτησε τη δική της «γωνιά» στον παγκόσμιο Ιστό. Το «xxx» είναι η κατάληξη των domain names εκατομμυρίων πορνογραφικών ιστοσελίδων, όπως αποφάσισε η Διαδικτυακή Εταιρεία Ονοματοδοσίας και Αριθμοδότησης (ICANN, Internet Corporation for Assigned Names and Numbers).

Διαβάστε ακόμα:

ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ...