ΟΝΟΜΑ ΒΑΡΥ, ΟΜΩΣ ΠΑΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

 

Σοβαρή. Να τονίζουμε αυτό. Στην εποχή της σάχλας, να αποδίδουμε τα εύσημα στον επαγγελματία που δεν σαχλαμαρίζει. Που δεν βγάζει μεροκάματο χωρίς να είναι φτηνός. Η κυρία Όλγα Τρέμη είναι και σοβαρή, και πολύ καλή στη δουλειά της. Κι αυτή είναι η γενική εκτίμηση της πιάτσας. Έμπειρη, αξιόλογη και με μέτρο. Να, όμως, που στην κρατική τηλεόραση περνάει στο ντούκου. Πάρα πολύ μικρά τα νούμερα της εκπομπής της.

Συμβαίνει. Και δεν είναι έκπληξη δυο τινά. Πρώτον αυτός που γράφει σ' ένα μέσο να περνάει απαρατήρητος σ' άλλο. Η Τρέμη, μάλιστα, ήταν Νο 1 στο μέγκα, το κανάλι με την υψηλώτερη θεαματικότητα, και χάθηκε στη μικρής εμβέλειας ΕΡΤ. Το δεύτερο που συμβαίνει, που δεν είναι έκπληξη, είναι να μην πουλάει ο σοβαρός, ο ποιοτικός, ο έχων περιεχόμενο.

Το είδαμε, λοιπόν, για μια φορά ακόμα. Ένα βαρύ όνομα, σαν κι αυτό της κυρίας Όλγας Τρέμη, σε καμιά περίπτωση ξεχασμένο, να πατώσει με την επανεμφάνιση της στο κρατικό κανάλι. Απ' εκεί που είχε ξεκινήσει το 1989 η τηλεοπτική της καριέρα της 69χρονης δημοσιογράφου.

Λαρισαία η ουρσουλίνα Όλγα Τρέμη, φοιτήτρια ήταν κομουνίστρια κι άρχισε τη δημοσιογραφία από τον Ριζοσπάστη. Έκανε τρεις γάμους, Δύο σύζυγοι δημοσιογράφοι, ο τρίτος ιατρός και δέκα χρόνια μικρότερος της.

Διαβάστε ακόμα:

THE ART OF DYING