ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΟ ΠΑΡΑΞΥΛΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ

 

Δουλειά του παπά είναι να μιλάει για τον Θεό, και τους αγίους, τους οσίους, τους μάρτυρες, τα θαύματα και τα μαγικά που λέγεται ότι έχουν κάνει. Άντε να ρίξουν και τίποτα ψιλά για τους ζωντανούς, όμως για εκείνους που υποφέρουν, που είναι θύματα αδικίας κλπ κλπ. Ο Μαρινάκης είναι κανένας φουκαράς;

Ο μητροπολίτης Πειραιώς κύριος Σεραφείμ όταν ανοίγει το στόμα του για τον Ευάγγελο Μαρινάκη στάζει μέλι. Και με λόγια κουλτουριάρικα δανεισμένα από την ατζέντα της θρησκείας λέει τα καλύτερα για τον εφοπλιστή, εκδότη, μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού. Ακόμα και να αξίζει τις πιο καλές κουβέντες του ιεράρχη, ακόμα κι αν τα πιστεύει όσα λέει ο κύριος Σεραφείμ, η συμπεριφορά του δεν παύει να προκαλεί έκπληξη. Και ερωτηματικά η στάση του μητροπολίτη, όχι του Μαρινάκη. Υπόλογος είναι ο άνθρωπος της εκκλησίας, όχι ο επιχειρηματίας.

Το ίδιο έκανε ο κύριος Σεραφείμ και στα γραφεία του mega. Ύμνους για τον Μαρινάκη. Αδιανόητο. Τον Θεό, τον Χριστό, την μητρόπολη του, ποιον θαρρεί ότι υπηρετεί ο κύριος Σεραφείμ; Μπράβο στον κύριο Μαρινάκη, που δεν μπερδεύει εκπροσώπους της θρησκείας στις προσωπικές του υποθέσεις σχετικά με τους ανοικτούς λογαριασμούς που έχει με τη δικαιοσύνη. Γιατί ποτέ του ο εφοπλιστής δεν ζήτησε να τον υπερασπιστεί στα δικαστήρια ο ρασοφόρος. Να πληροφορήσει αυτός τους δικαστές και σία ότι ο Μαρινάκης δεν έχει καμιά σχέση μ΄ αυτά που τον κατηγορούν.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ