ΤΟ ΠΑΟΚ ΤΙ.ΒΙ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ

 

Χίλια δίκια έχει ο φίλος μου ο Στράτος, διακόσα χρόνια ποδοσφαιρόφιλος, αλλά τα τελευταία 134 χρόνια το ΄χει κόψει το γήπεδο. Βολεύεται με την τηλεόραση. Δώστου μπάλα και είσαι ο καλύτερος του. Οπαδός είναι βέβαια, αλλά… εγκρατής. Στην παρέα ποτέ δεν βγάζει την πίκρα του όταν χάσει η ομαδάρα του. Και επειδή είναι σωστός ο Στράτος, τον πνίγει η στεναχώρια αν η ομαδάρα δεν παίξει καλό ποδόσφαιρο, έστω κι αν κερδίσει.

Ποιο είναι το πρόβλημα του φίλου μου. Μήπως του κόψουν τη μπάλα οι ίδιες οι ΠΑΕ. Δηλαδή; Όταν ο ΠΑΟΚ έφτιαξε το δικό του κανάλι ο φίλος μου ανησύχησε. ''Βρωμάει η δουλειά… '' μου ξηγήθηκε σκεφτικός.

Τι κόλπο είναι αυτό, το πάοκ τιβί, είπε ο Στράτος. Αύριο θα κάνει το δικό του κανάλι ο Ολυμπιακός, και η ΑΕΚ, και ο Παναθηναϊκός. Κι εγώ θα χρειαστεί να πληρώνω για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ή να γίνω συνδρομητής σ’ όλους. Γιατί να υστερήσει και ο Άρης, κανάλι γιωταχί κι αυτός (φώτο, στο ματς κυπέλλου με ΑΕΚ).

Εδώ είναι Ελλάδα, όχι Γερμανία όπου ο κόσμος, λέω για τον απλό κόσμο, έχει περισσότερα φράγκα, αλλά οι οργανωμένοι κι όχι έχουν λόγο και περνάει η άποψη τους. Επειδή είναι πελάτες. Κι αν δεν λαμβάνονται υπ’ όψιν σταματάνε να είναι πελάτες, δηλαδή να... πληρώνουν. Στην Γερμανία, λοιπόν, οι ποδοσφαιρόφιλοι θα πουν τι ώρα τους βολεύει να γίνεται το ματς, πόσο να κοστίζει το εισιτήριο, αν πρέπει να γίνει το παιχνίδι αυτή την μέρα της εβδομάδας ή άλλη.

Ο φίλος μου Στράτος φρονεί ότι οι ΠΑΕ οφείλουν να βρουν την άκρη και όλες μαζί να συμφωνήσουν μ’ ένα κανάλι ιδιωτικό. Κανένα πρόβλημα αν κάνει συμβόλαια με ορισμένες ΠΑΕ η ΕΡΤ. Μην υποχρεωθεί ο Στράτος να πληρώνει δυο και τρία συνδρομητικά κανάλια ή παετζήδικα κανάλια. Κατανοητό;

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ ΔΡΑΝΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ