ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΤΡΕΜΗ

 

Την ίδια μέρα που παραιτείται από την κρατική τηλεόραση η Όλγα Τρέμη ανακοινώνεται ότι ο πρώην σύζυγος της και πατέρας του παιδιού της Χρήστος Παναγιωτόπουλος αναλαμβάνει το γενικό κουμάντο στο Open. Άρα, για τους πονηρούς της πιάτσας φως φανάρι η δουλειά. Η Όλγα Τρέμη παίρνει μεταγραφή στο κανάλι του Ιβάν και είναι παραμύθι οι ''σοβαροί προσωπικοί λόγοι'' που επικαλείται η 69χρονη παρουσιάστρια για να γλυτώσει από τις μικρές θεαματικότητες της εκπομπής της στην ΕΡΤ.

Το δελτίο ειδήσεων στο Open λέει η Λίνα Δρούγκα, επίσης του παλιού Mega, όπως η Τρέμη, και επίσης πρώην σύζυγος του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, προϊστάμενου της πάλι.

Η κουβέντα είναι για την Τρέμη, όχι για τον Παναγιωτόπουλο, άτομο με προσόντα στη διοίκηση, που δεν είχε ορθόδοξη πορεία στη δημοσιογραφία, άλλωστε ξεκίνησε ως κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Η Τρέμη, λοιπόν, έχει μεγάλη καριέρα στη δημοσιογραφία και είναι σοβαρό άτομο. Άρα, για να λέει ότι έχει ''προσωπικούς λόγους'', έτσι πρέπει να είναι. Το ότι απέτυχε επικοινωνιακά η εκπομπή της, καμιά αντίρρηση.

Θα δείξει αν τα μικρά, τα εντελώς απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης παραίτησαν την κυρία Όλγα Τρέμη. Συμβαίνει. Έχει συμβεί. Ένας σταρ στη δουλειά του να μην του κάτσει καλά, να του 'ρθει ανάποδα ένα επεισόδιο στην επαγγελματική του πορεία.


Διαβάστε ακόμα:

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΝΥΦΕΣ – ΑΞΕΧΑΣΤΟΙ ΓΑΜΟΙ