ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ''ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ''

 
Κάποια ΜΜΕ είναι για φτύσιμο. Έχουν βρει αυτόν τον χάλια, τον προσωπικό φίλο του πρώην πρωθυπουργού μας, στο όνομα Καρανίκας Νίκας, και τον περιπαίζουν. Σε κάθε ευκαιρία. Και θαρρούν πως έτσι γελοιοποιούν και τον Σύριζα. Δεν λέω, ντροπή και καραξεφτύλα είναι για το κόμμα της αντιπολίτευσης, να το εκπροσωπεί ο ασήμαντος Καρανίκας, μια φιγούρα με το ζόρι να συναγωνιζόταν τον κινηματογραφικό Τζανετάκο στα πολύ λυπημένα του και φουκαριάρικα.
Τέλος πάντων, αυτοί που χρησιμοποιούν τον εν λόγω Καρανίκα Νίκο για να μειώσουν τον Σύριζα, το παρατραβάνε. Το σωστό θα ήταν να πρυτανεύσει το λογικό συμπέρασμα, ότι σ' όλα τα κόμματα, ακόμα και στα... ιδεολογικά κόμματα, από κοντά στη ψευτοδιανόηση κυκλοφορούν και οι φαιδροί τύποι σαν τον Καρανίκα, ο οποίος άλλο που δεν θέλει! Δώστου ρεκλάμα και πάρτου το μυαλό και τη συριζαίϊκη ταυτότητα.

Έτσι που λες. Ρίχνει μια ατάκα στο Facebook ο Καρανίκας Νίκος, και γαμώ τον πρώην σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του Τσίπρα, το νούμερο της Ελλάδος, και επιτόπου γίνεται η πρώτη λεζάντα της ημέρας.

Μέχρι και πριν λίγα χρόνια μήντια, έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά, είχαν στο σημάδι την κυρία Άντζελα Δημητρίου. Λαϊκιά τραγουδίστρια το κορίτσι, δεν ήταν απόφοιτη του αμερικάνικου κολεγίου, ε, όλο και πέταγε μια κοτσάνα. Αυτό ήταν! Το έργο «Ελάτε να γελάσουμε μ’ αυτό που σπήκαρε η κυρία Δημητρίου…». Προς διασκέδαση της πελατείας. Της μηντιακής τηλεθέασης.

Με τον Καρανίκα Νίκο έχει ξεφύγει το πράμα. Επειδή υπήρξε «συνεργάτης» του πρωθυπουργού εκμεταλλεύονται… αντιπολιτευτικά τις παπαριές του. Να, η ευκαιρία! Αφού κανένας στο κόμμα του Τσίπρα δεν είναι σε θέση να κλείσει το στόμα του άτυπου ''κυβερνητικού εκπροσώπου'' του Σύριζα, διασύρουν τον καραγκιοζισμό του συριζαίου και κλείνουν το μάτι, ότι ο σύριζα είναι για κλωτσές.

Διαβαστε ακομα:

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΛΙΠΑΚΙ ΜΕ ΤΣΕΠΑΚΙ, ΕΚΕΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ... ΑΝΤΡΑ