ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΗΚΩΣΕ ΧΕΡΙΑ ΥΨΗΛΑ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

 
Οι ενήλικες, ιδιαίτερα οι άνω των 50, τα ΄χουν χαμένα με τη ψύχωση της νεολαίας, την παράδοση της στα λεγόμενα social media. Ακαταλαβίστικο φαινόμενο για το άτομο της γενιάς που δεν γνώρισε στα χρόνια του αυτό το εθισμό του σημερινού νέου. Και ανεξήγητο; 
Ένα περιοδικό, το MIT Technology Review, σκέφτηκε να ζητήσει τη γνώμη 18χρονων από 28 χώρες. Το ερώτημα ήταν ''Τι νομίζετε είναι εκείνο που δεν κατανοούν οι μεγαλύτεροι για τη σχέση σας με τα social media''.
 
Η απάντηση μιας Αμερικανίδας, κινεζικής καταγωγής, με το όνομα Ταίηλορ Φαγκ, εκτιμήθηκε αρκετά αντιπροσωπευτική της γενιάς της. Αξίζει, πράγματι, προσοχής η απάντηση της 18χρονης, όσο κι αν προκαλεί νέες... απορίες στους ενήλικες. Το κορίτσι είπε:
 
''Τα κινητά μας τηλέφωνα στα χέρια είναι η προέκταση του σώματος μας. Ναι, τραβάμε συνεχώς selfies. Δεν κάνουμε, όμως, χρήση τα social media μονάχα γα δικτύωση. Έχουμε την ανάγκη να διαμορφώσουμε αίσθηση του εαυτού μας. Και να νοιώσουμε πως υπάρχουμε, πως μας βλέπουν. Τα  social media μας προκαλούν ανασφάλεια, αλλά και μας επιβεβαιώνουν''.
Διαβαστε ακομα:

ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ