Ο ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!

 

Ένοιωσα αιχμάλωτος. Οι τίτλοι του ρεπορτάζ με σκλάβωσαν. Ήταν δύσκολο να μ’ αφήσουν αδιάφορο. Αδύνατο να μην αρχίσω να διαβάζω το κείμενο… Και ανατρίχιασα με τη σοβαρότητα του θέματος.

Στα χαρακώματα, λέει, η Ραμόνα και η Άννα. Ποια να ‘ναι αυτή η Άννα και η Ραμόνα που βρέθηκαν σε θέση μάχης και η κόντρα τους άξιζε τέτοια δημοσιότητα, προβολή μετά φωτογραφιών.

Πρόκειται για δυο παίκτριες του… Big Brother. Η μεν Άννα με δάκρυα, παρακαλώ, έδωσε πληρωμένη απάντηση στην Ραμόνα. Η δε Ραμόνα, αδάκρυτη παρακαλώ, είπε ότι μαζεύει στοιχεία για την άλλη.

Μιλάμε σοβαρά; Πάρα πολύ σοβαρά μιλάμε. Ποια πανδημία, ποια Τουρκία, και ποιες εκλογές στην πλανηταρχία. Σε παρακαλώ. Το άλλο που με συγκλόνισε. Θα ήταν παράλειψη να μην το αναφέρω. Ο Μικρούτσικος.

Φοβερά πράγματα. Ο Μικρούτσικος, λέει, μπήκε στο σπίτι. Ποιο σπίτι; Μην πάει το μυαλό αλλού. Για Big Brother ο λόγος. Ο Μικρούτσικος, λοιπόν, μπήκε στο σπίτι κι άκουσε, λέει, απίστευτα πράγματα ανάμεσα στις δυο παίκτριες.

Η κατάντια. Δεν λέω για τον κύριο Μικρούτσικο, τι άλλο να περιμένει κανείς απ’ αυτόν. Η κατάντια είναι του κοσμάκη εκείνου που τη βγάζει με τους… παίκτες και το παιχνίδι του Big Brother.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΗΚΩΣΕ ΧΕΡΙΑ ΥΨΗΛΑ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA